Dansshow

Igår vaknade vi som vanligt tidigt. Upp och käkade frukosten som håller bäst klass av maten här nere. Pannkakor, frukt och massa gott kaffe finns till förfogande. Eftersom vädret inte var bra under dagen blev det en rätt stillsam dag. Jag tog en löptur längst stranden på morgonen. På dagen låg vi vid poolen under palmer medans regnet öste ner. Under dagen var det miss bikini tävling vid poolen och jag försökte få Anna att vara med men hon vägrade. Istället fick vi se massa kanadensiskor som försökte vinna tävlingen. Slutade med att en mamma i 45års åldern tog hem priset efter en show som vi sällan skådat. På eftermiddagen tog jag mig ett gympass och det är en upplevelse i sig. Alla som jobbar här är helt fascinerade över vilka övningar jag kör på gymmet. För de finns bara de musklerna som man tjejerna gillar typ biceps,triceps och bröstmusklerna.

På kvällen var det grillbuffé på menyn och den var faktiskt riktigt god. Kycklingben med magisk marinering var höjdpunkten. Annars kryddar de inte maten så mycket här. Efter middagen tog vi oss till casinot som ligger på hotellet. Var väldigt litet och inget snyggt i sig så vi gick snabbt tillbaka till rummet. Där höll vi på att somna vid 9 tiden men vi bestämde oss för att gå ut och kolla en dansshow på hotellet. Det var galet roligt. Det var 4 par som skulle tävla i olika danser från länder över hela världen. Först visade de på hotellet hur man dansade danserna och sen skulle paren försöka efterlikna danserna så gott de kunde. Vi i publiken skratta så vi vek oss. Det var danser som salsa, merenque, lambada och rock n roll. Paren bestod av ett 18årigt par från Kanada, 30 årigt par från Tjeckien och två stycken par i 50års åldern från USA. De kunde inte stegen över huvudtaget men att de ens försökte gjorde hela vår kväll. Vi lämnade showen till slut där det tjeckiska paret stod som slutsegrare.

Idag är vädret bättre och klockan är runt 14 på dagen. Solen tittar fram lite då och då mellan molnen så vi ligger på stranden och spelar lite racketsporter och solar massa. Ikväll blir det en romantisk middag på den brasilianska restaurangen på hotellet. Ser verkligen fram emot de då brasiliansk mat tillhör mina favoriter.

Kram Peter o Anna


Kommentarer
Postat av: Anette

Danstävlingen hade varit kul o se. Där skulle ju ni varit m o tävlat . Ni hade sopat banan. Anna är en fena på salsa o bugg!!:)
Igår hade vi julbord här. Helén, Anders Ove o jag (vi saknade er) åt galet mycket o god mat. Julsnaps o julsånger blev det också så klart. Idag ska det komma in snöoväder. Tur man inte ska ut o köra. Idag blir det till tt slå in julklappar.
Fortsätt o ha det bra...........kram

2012-12-23 @ 09:27:58
Postat av: Lise-Lotte

Hej på er!
Utanför mitt fönster öser det ner massor av snö och blåsten bara ökar.Vi skall få in dåligt väder till julafton och det har redan kommit.
Skinkan bakad och julgranen klädd.Jag skulle flytta över granen från en spann med vatten till jugransfoten och tyvärr råkade spannen välta.Du vet hur mina golv lutar så helt plötsligt var det en massa vattten i stora rummet.Det var bara att börja tvätta golv.
Var över på Hönö och gav familjen sina julklappar.Har nog aldrig åkt med en färja som gungade så mycket.
Det känns konstigt att fira jul utan tre av mina barn.Trösten är att ni två har det bra,Anders har kommit fram till Stckholm och Karin har det fint på ön.
Det låter underbart det du skriver och lite avundsjuk blir man allt.
Men en vit jul det får ni inte uppleva för det får vi.
Kram mammma Lise-Lotte

2012-12-23 @ 16:56:10
Postat av: Lilla Storasyster

God jul! Hoppas ni får en trevlig dag!
Här hemma har det kommit snö så vi får en
vi jul i alla fall!
Låter som ni har det underbart avslappat!
Jag förstår inte varför ni inte var med i dans
tävlingen! Du är la grym på att dans, Peter!

Massa kramar från ett vit Hönö

2012-12-24 @ 10:22:48
Postat av: Stora stprssysv

Hej!

Vi undrar ju hur vi har det, 4 dgr sedan bloggen uppdaterades ;-) äh, skojar bara! Njut av er resa, vi är riktigt avundsjuka här hemma i ett regnigt och plaskigt Göteborg..

Kram fr mig och grabbarna

2012-12-26 @ 01:15:36
Postat av: Lise-Lotte

Hej på er!
Ännu en julafton utan er två men det blir väl ändring till nästa år,hoppas vi här hemma.
Det var en underbar dag vi vaknade till här i stan.Solen sken och det var alldeles vitt utanför fönstren.Precis som en julafton skall vara.Det var att skotta,det första jag fick göra.
Vi hade en mycket trevlig julafton med en snäll tomte, trevligt söllskap och god mat.Casper var så glad över alla presenterna.Det var ett spel han fick som han spelat sen dess.Målvaktshanskarna gick också hem (Tack Peter).Hampus var inte rädd för tomten och satt t.o.m. i hans knä.
Kvällen tillbringade vi med ett spel om Göteborg och det var inte mycket man kunde.
Dagen efter regnade allt bort och sedan dess har det varit grått.Har tillbringat hela dagen med att läsa och nu skall jag hem till en arbetskamrat.
Skriv nu och berätta vad ni gjort.
Det var en tröst att se dig på datorn när du inte var här.
Kram mamma Lise-Lotte

2012-12-26 @ 18:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0