Visdomständer och Stötar.....

Ja nu e det dags igen att skriva lite vad som hänt i världen den senaste tiden. Helgen gick riktigt fort som vanligt. Har numera satt ut min bil på nätet till försäljning. 

På lördagen så spelade jag match mot Torslanda. Matchen slutade 1-1 och jag gjorde en usel match så den matchen säger vi inget mer om.  Sen så tog man sig hemåt och packade en väska innan man begav sig till Måns för första semifinalen mellan Frölunda Indians och Linköping. Jag var ungefär lika nervös som när Adde försökte sig på att bli gravid genom provrörs befruktning. Som tur var slutade både matchen och Addes befruktningsförsök väl. Frölunda vann och Adde blev inte på smällen. Efter matchen så hoppade vi in i Måns bastu och stämningen var på topp. 6 nakna killar i en varm bastu och vad som hände där inne kan ni bara föreställa er......
Efter det blev det present öppning eftersom Måns nu e 22 tunga/starka/vältränade/håriga år... Jag tog stort ansvar i den delen. Hade köpt en armbrytningsstöt maskin som var grymt rolig. Trodde ni det va slut där? Icke sa nicke. Tog även det grymma beslutet att ge han en skjorta som är grymt snygg. Måns var lyrisk, Ungefär lika lyrisk som när Spadde fick en Jojo av mig i 21 års present. Sen så hade vi en underbart trevlig kväll innan jag var helt slut på grund av min match som jag spelade tidigare på dagen. Så istället för att åka med alla in till stan tog jag mitt pick o pack hemåt för läggdags. Inget vidare o gå ut om man spelat match på dagen. Man är ju ett lik.


Söndagen var stenlugn som vanligt. På söndagar förvandlas jag till en Deprimerad Hemmafru. Det handlas,tvättas,städas och lagas mat. Är något som händer med mig på söndagar. Kan säkert härstamma sig från lång tid tillbaka när mina faders fadrar emigrerade från Kazakstan.;)

Sen så måste jag bara berätta att Spadde har kommit hem vilket glädjer mig mycket. Tyvärr hade han lovat mig ett par roller blades i present men av dem har jag inte sett mycket till..... Men men, Känns fint att ha dig hemma igen ditt gamla skohorn.

Måndagen kan vara den jobbigaste dagen i mitt liv och här kommer varför....

Klockan är 11.09 när jag stiger in i  Folktandvården på Topasgatan i Frölunda. Möts av stelfrusna ansikten från personalen så man börjar undra hur ska denna dag sluta. Tar på mig ett par sexiga Tossor och sätter mig ned i väntrummet. Folket som sitter där verkar alla har glömt av att le så stämningen är obehaglig. Tar då det kontroversiella men ack så smarta beslutet. Jag börjar läsa Bamse. Stämningen stiger bland övriga personer när de ser vilken fin kille jag är genom att läsa Bamse. Övriga personer är inte sena att ta efter mig. Alla slänger sig efter tidningar som Aktuell Rapport, Hustler och En ding ding värld. Stämningen är som förbytt när till slut min tandläkare ropar in mig till hennes rum.

De lägger ner mig och tar på mig värste fula mössan som jag är glad över att inte ha några bild bevis. De gör hela rummet sterilt. Jag känner mig rädd och börjar minnas filmen "tandläkarmassakern". In kommer en maskin som för det otränade ögat ser ut som en dropp maskin. Ska de söva ner mig och våldta mig undrar jag? Det visar sig sen att den spolar rent munnen på ett nytt och smart sätt. Jag blir lite lugnare. Noterbart är att det är första gången de använder maskinen. Sen så börjar smärt maraton. Det borras och dras massor, Till Slut så får de ut min visdomstand efter mycket om o men. Så de syr ihop mig i munnen och jag lämnar Folktandvården i chock. Tar mig till Frölunda Torg där jag ska ta ut recept o handla ny telefon. Ska börja prata med en på Vodafone men hon tittar konstigt på mig. Det beror på att halva mitt ansikte är förlamat efter all bedövning de spruta in i munnen på mig. Tjejen på Vodafone tror jag är handikappad och behandlar mig därefter. Till slut får jag nog och hämtar ut mitt recept på Apoteket och åker hem drogad och halvt förlamad.

På kvällen tar jag mig till Ruddalen för att kolla Frölunda - ÖIS. Matchen slutar 3-0 till Öis i en medioker match.
3 flugsmällare(poäng) får Erik Friberg
2 flugsmällare får Anildo Spencer
1 flugsmällare får Hannes Tobiasson

Igår var det Arsenal - Juventus på tv. Hade expert kommentator bredvid mig i form av Adam "Lasse Kinch" Wessman. Det snackades om vilken kille i italienska landslage man skulle vilja vara ihop med och vilken kommentator som är sämst.

På söndagen glömde jag nämna en rolig incident. Ringer Måns vid 12 tiden på söndagen. Han svarar att han inte vet var han är men hänvisar att jag ska hämta han vid Eketrägatan. Så jag hämtar upp han och där slutar historien. Vad som hände under natten är en annan femma men han hänvisar att han sov hos mig den natten, vilket inte stämmer.......

Idag kommer Sofia och Adde förbi. Blir fotboll och kladdkaka.. Kan det bli bättre?


För övrigt så undrar jag om ingen har en röd Volvo s60 till salu?

Brist på Personal på Landvetter....

Så nu är man mitt i denna underbara vecka 12 för er som är intresserade. Som vanligt får man göra en tillbaka blick o berätta helgens bravader och skandaler. Fredagen var det träning. Mitt lår friskförklarades så jag fick den underbara uppgiften att springa som en galning över hela planen. Tänk när läkarna kommer frisk förklara min hjärna. Då kan man snacka om att sväva på moln. Tyvärr lär det aldrig inträffa men drömma kan man. Sen på kvällen kom världens längsta lillebror förbi och vi kollade på Robert Gustafssons nya DVD "Ja ä inte bitter". Den var sjukt bra och ett måste för alla som behöver förgylla sitt liv. Det fanns inslag som Tony Richardsson och Albert Svanberg. Kan lugnt säga att jag vek mig av skratt vid ett flertal tillfällen.

På lördagen vaknade jag upp vid 12 tiden faktiskt. Var typ 6 år och 4 månader sen som jag sov så länge. Var hur skönt som helst att sova så länge. Sen så åkte jag till Peugeot Center för att forska lite i fransmännens bil historia. Visade sig att jag får plats i en Peugeot 206 men att min dröm är att köpa en ny Peugeot 307 CC. Kände mig som han Sverker Olofsson i PLUS. Analyserade och ställde många jobbiga frågor till den sliskiga personalen på Peugeot Center. Enligt mig verkar o ser, bilhandlare riktigt luriga ut.
Efter denna analysering begav jag mig till helgens stormatch, nämligen Frölunda - Skärhamn.  Ska tilläggas att jag var åskådare denna match. En kritisk åskådare.

Vi startade matchen skapligt och hade ett visst spelövertag. Tyvärr stannade våra anfalls försök nästan hela tiden utanför straff området. Vi hade ingen rörelse i sista Tredjedelen så vi hade inga riktigt farliga målchanser. Skärhamn var inte mycket farligare men enligt min mening så hade de lite farligare chanser än oss i första halvlek. Vår första halvlek började bra men allt eftersom vi tappade försvars spelet tog Skärhamn över. Andra halvlek var ett klart lyft från vår sida och vår notoriske målskytt Hannes"Killern" Tobiasson sköt in matchens enda mål efter ett distinkt skott i straffområdet.  Matchens bästa spelare blir:
3 inkast(stjärnor)  får Hannes Tobiasson för sin vilja och målfarlighet.
2 inkast får Kalle Lindgren för sitt fantastiska passnings spel.
1 inkast får Henrik"Baljan" Andersson för sitt underbara inhopp där han visade löpvilja och lurighet.

Värt att notera från matchen är att det var skit kallt och en i vårt lag började gråta när han fick en tand utslagen. Han ligger nu inne på intensiv avdelningen på Östra Sjukhuset. Vill inte gå ut med namnet på grund av all framtida hån han skulle få utstå men kan säga han är junior och heter nåt med John i förnamn...... Och till sist fick vår Karaktärsspelare Jesper Johansson rött kort!

Efter matchen åkte man hem och kollade tv innan man åkte och kollade på Melodifestivalen. Är rätt nöjd med slut resultatet men jag undrar hur tusan Rednex kan vara med i en final. Det de spelar är så långt ifrån Schlager man kan komma.  Sånt gör mig vansinnig. Ungefär lika arg som när Adde glidtacklade in mig i ribbstolarna i Katrinelundsgymnasiets gympasal. Det är smärta ska jag be o få tala om.

Efter det så var det dags o hämta my Dad som kom hem från Thailand. Jag var där vid 23 tiden och var hemma 02.15. Allting på grund av att de inte fick sina väskor när de gått av planet. Så nu å Landvetters vägnar söker jag väsk upp packare som kan hjälpa till att bära av väskor från planet. Tydligen jobbade en enda person den natten och då förstår ni ju att det inte gick fort. Så ni som behöver jobb, Ring Landvetter Airport.

Söndagen vaknade jag väldigt sent för att vara mig. Efter det blev det en stenlugn dag. Gjorde pasta sallad till Sveriges befolkning. Hela kylen är full med pasta sallad. Så just nu äter jag hur mycket pasta sallad som helst. Inom 4 månader kommer jag tröttna på det.

Så nu e bilen på undersökning igen. Ska hämta den idag och så ska jag troligen göra i ordning den till helgen.  Sen så blir det försäljning och här kommer de bilarna jag väljer mellan som jag ska köpa..

*Peugeot 206(5 dörrars o röd ska den vara)
*Volvo s40 (Helst röd)
*Volvo s60  (Helst röd)

Till sist så har jag lite saker ni ska veta....

* Sciofobi = Då är man rädd för skuggor.

*  Wallander - Mastermind  är en sjukt bra film som alla ska se. Hade svårt att sova inatt. Ger den 4 Kebab rullar av 5 möjliga.

* Ni måste besöka årets Tjej Blogg  http://helenen.blogg.se/   . Där får man många goa skratt och sjuka historier helt gratis. Helly bjuder på sig själv som så många gånger förr.

* Spadde kommer hem nu på lördag allt enligt SÄPO och  FBI. Han har lovat mig rollerblades och lite annat smått och gott.

* Kommande måndag drar jag min visdoms tand. Vill gärna ha moraliskt stöd redan nu.

* Till sist så ringde Måns och väckte mig under helgen igen utan han minns det. Även hans lagkompis ringer o stör min skönhetssömn... Är det nåt sjukt/spökigt  som går i Bäcken HC?

Parkerings vakter och Transor....

Först och främst får jag be om ursäkt till världens befolkning. Min mail har blivit bombad av arga läsare som krävt att bloggen måste uppdateras. Så nu på världens(Sverige, USA med flera) så kommer här ett utdrag vad som hänt i livet.
 
Förra veckan började med chockbeskedet att Spadde helt överraskande lämnade mig för att åka till Miami. Kändes ungefär som när Romario inte kunde vara med i VM 98. Kan även jämföras med när ens första barn bestämmer sig för att flytta hemifrån. Kort och gott en tomhets känsla som Spadde kommer få reparera när han kommer hem. Han får helt enkelt ta ut kniven han satt i ryggen på mig.

I mitten av veckan så hade jag biljetter till After Darks show på Rondo. Så på onsdag kväll var vi där och bjöds på en underbar show. Ni som inte vet vad det är för show kan jag säga ett ord: TRANSOR.
Nu ska ni få höra något jag aldrig trodde jag skulle säga. Det fanns vissa killar(som var utklädda till tjejer) som man aldrig hade sett skillnad på vilket kön de är. Så jag själv mådde dåligt när jag såg en snygg kropp och insåg att det är en killes kropp. Tragiskt men sant;) För övrigt så var showen riktigt rolig. Ger den 7 snapsar av 10 möjliga.

Sen så hände inte mycket förrän att min baksida började göra ont i slutet av veckan så jag missade stor matchen mot Qviding på lördagen. Satt på läktaren och skämdes åt våran insats. Vi hade tränat hårt hela veckan men är ingen ursäkt till hur dåligt vi presterade på planen. Man måste visa Pondus, Ansvar och Karaktär i såna där lägen.  Matchen slutade för övrigt 5-1 till Qviding.

Efter det så var man på släkt kalas. Väldigt trevligt får man säga!  Sen på kvällen var vi på lagfest ute i Hovås och där dracks det friskt. Kände sig lite utanför när 99% av alla andra var dyngraka medans man själv var nykterist. På festen saknades Spadde väldigt mycket.

Söndagen ägnades åt Hemma Fru arbetet. Det var städning, Svabbning, Dammsugning och Mat inköp. Enligt säkra källor så har jag blivit nominerad till Årets Rookie inom Dammsugning. Juryn var tydligen hemma hos mig när jag dammsög mitt Sov rum så sjukt rent att man kunde spegla sig i golvet. Jag är väldigt stolt över att bli nominerad faktiskt. En Stor Stor Ära.

Denna veckan har gått helt åt skogen. Min bil är helt sjuk så nu vågar jag inte köra den. Mätare som går upp och ner och motorn kokar sönder snart. Dock kan jag avslöja att bilen gick igenom Bil besiktningen i måndags utan anmärkning. Ska sälja skrot högen och köpa en Peugeot 206. Så nu väntar jag på Pappa komma hem så vi ska göra i ordning bilen. Förväntar mig att min bil kommer säljas för cirka 64 Tusen kronor.  Så vill ni köpa min bil så är det bara att höra av er till mig. Den är helt grym faktiskt...

Tisdagen blev det träning och sen kollade jag Wallander - Den svaga punkten. Var en av de sämre Wallander filmerna enligt mig så ger den 2 Inlägg av 5 Möjliga.

Igår var man faktiskt på Bio. Var typ 2 år sen man var där om jag ska vara ärlig. Så igår tog man sig till Palladium och såg Tusenbröder - Återkomsten. Jag och Kalle i mitt lag hade sett serien på TV så nu kom avslutningne på bio. Så vi båda kände att det här måste vi se på Bio. Jag börjar först att välta ut 75% av mina pop corn på golvet. Innan filmen börjat dessutom. Filmen var bra men man måste ha sett filmen för att förstå hela handlingen i serien. Som vanligt så kommer tårarna i slutet av filmen och jag känner mig pinsam som är den enda i salongen som tycker det är så vackert.  Så nu ska jag bojkotta bio och gråta i min soffa hemma istället. Och när man sätter sig i bilen efter filmen har man fått P bot för att P vakten kan ha Dyslexi. Så nu får man ringa P bolaget och styra upp det.

I helgen är det match och sen ska jag kolla bil och hämta Pappa som kommer hem från Thailand. Så det var allt för denna gången, men till sist lite nyheter....

*Enligt säkra källor så kommer Peter Hedin göra comeback i svensk fotboll inom 8 veckor.

*Jag själv lyckades enligt rykten backa in i min grannes bil. Jag själv kan varken bekräfta eller dementera.

*Måns ringer mig på nätterna utan att han vet om det. Går mannen i sömnen?


Mattias Thylander

Mattias Thylander


Intervju med en av Sveriges mest mytomspunna fotbollsspelare Mattias Thylander som även går under smeknamnet Fylle Thylle

Ja då sätter vi igång frågorna med en gång tycker jag. Hur har det sett ut för dig och laget nu under försäsongen?
Tycker att vi spelat hyfsat och det verkar som om vi har nåt bra på gång. När det gäller resultaten känns det bra med lite av varje. Tror att vi ligger rätt i träningen även om jag ibland kan känna att vår styrketräning är lite väl tilltagen. För min egen del känns det okej men det är en bit kvar till toppformen, ungefär som det skall vara vid den här tiden på året.

Årets Superetta ser riktigt tuff ut på papperet. Vilka lag tror du kommer hålla till i toppen, respektive botten?                                                         
Jag har ingen koll alls på de andra lagen men vi kommer, med lite tur och hårt arbete, att ha en bra chans till topplacering. Ett ganska självklart svar är ju att lagen från allsvenskan kommer hålla till i toppen o vice versa. Men som sagt så har jag inte så bra koll.
Berätta lite om din karriär för dem som inte känner till dig.
Började spela 1979 i höllviken GIF där jag också vann, som första HGIF-lag, halör cup 1984. Det är jag fortfarande väldans stolt över. Vi var ett kanongäng som också gick i skolan tillsammans. Efter det blev det spel i skånelaget och i de olika ungdomslandslagen. Sommaren 1991 var jag sommarproffs hos MFF och fick sedan erbjudande om att gå över och spela där. Valet var förstås inte så svårt. Det var Bob Houghton som ställde frågan. Jag var otroligt stolt. 1995 debuterade jag i allsvenskan borta mot Degerfors i seriepremiären. Blev inbytt efter ca 20 min då Prytz skadade sig. Gjorde sedan två mål och fick två gula kort. Slå det, den som kan, på 32 min. 1997 spelade jag enda A-landskamp, mot litauen på malmö stadion. Tror aldrig jag spelat så bra varken före eller efter. Var sedan med i truppen hela året. 1998 startade eländet med skador....! Lämnade MFF 1999 för AIK. Spelade i AIK två år sedan två år med HBK, där jag fick nöjet att arbeta med Jonas Thern. Efter avslutat kontrakt spelade jag två år i danska Silkeborg med min gamle malmötränare Viggo Jensen.

Du har ju spelat i AIK. Hur är det att  spela i den klubben? Är det så stort som många fd AIK spelare säger?  Krävs det mycket mental styrka?                              

Jag hade två mycket lärorika år i AIK och fick fina vänner för livet. AIK är kanske sveriges största klubb i fråga om intresse och supporters. Tyvärr hade jag en del otur med skador även i AIK men de tider då jag var fast på laget tycker jag själv gick ganska okej även om jag ofta kände att det inte stämde 100% i mina ben. Att gå ut på råsunda när det är derby är det största man kan uppleva inom svensk fotboll skulle jag tro. Att sedan ha stödet av sveriges bästa klack gör att man verkligen offrar ALLT för att vinna. Hoppas Black Army slipper förknippas med firman och andra idioter som förstör för AIK. Jag har bara gott att säga om klubben och jag är stolt att ha fått spela där. Jag tror att det krävs mental styrka för att lyckas var man än spelar, ju mer desto högre nivå.

Du var ju ett tag i Danmark och lirade boll. Vad var den största skillnaden mot svensk fotboll?


I superligan har man lite mer tid på sig när man får bollen. De danska spelarna upplever jag som bättre individuellt, speciellt på ungdomssidan. Dom visar en betydligt större mognad i spelet och dispositionen av detta. Vi har högre tempo i sverige, hårdare press och bättre organisation.
Enligt rykten så dricks det en hel del i Danmark. Kan du bekräfta eller dementera det?

Min erfarenhet är att spelarna mer sällan tar en brakfylla i danmark medans de oftare tar en öl till maten. Tror dock att gemene man i danmark totalt sett dricker mer än medelsvensson. Vi har säkerligen fler fjortisfyllor i sverige. Känns som att skillanden mellan ländernas alkoholpolitik dvs pris och tillgång påverkar intaget.
Enligt säkra källor så är du vän med Jonas Bjurström som jag intervjuade för några veckor sen. Vad har du att säga om den trevliga men ack så sjuka människa? Nåt skvaller du skulle vilja berätta?

Först vill jag veta vad han sagt om mig..he he he! Jonas har en Magnus Uggla tatuering på  höger biceps men sen det blev mesigt med Uggla har han med en dåres envishet hävdat att det är Bob Dylan på bilden. Jonas stora idol är Per Sinding-Larsen i studio pop och Jonas köper alla sina kläder second hand av just Per. När han inte spelar fotboll, eller är hobbiten Sam i sagan om ringen, brukar Jonas köra Taxi och/eller isolera hus.

Vem är den bästa respektive sämsta fotbolls spelaren du  spelat med? Sen är vi nyfikna på vilka kända fotbolls spelare du är vän med vid sidan av planen.
Den bäste spelaren jag spelat med måste bli Zlatan. Sämste spelaren är en kille i HGIF som fick sitta på bänken trots att vi bara var tio man, ifall att någon av de ordinarie bara var försenade, men inga namn. De som jag fortfarande har kontakt med är Jonnie Fedel, Olof Persson, Martin Åslund, Olle Kullinger (min nuvarande svåger) samt Ola Andersson. Det finns många fler som jag tycker väldans bra om men det finns inte tid helt enkelt.
Till sist så är det en fråga som många kompisar undrar över. Du kallas för Fylle- Thylle i fotbolls kretsar. Kan du ge din egen version av vad det kommer ifrån och varför det just är du som kallas för det?
Ha ha ha. Kul fråga. Kan ju såklart bara gissa. Förutom att det rimmar bra så är det väl mitt sociala behov som är skälet. Jag tycker mycket om att sitta på cafeer eller barer med kompisar och ta en kaffe eller en öl. Klart att människor drar sina egna slutsatser. Det ser jag inte som nåt negativt utan mera ett uttryck för deras engagemang, vilket ju är viktigt och trevligt. Viktigt att poängtera är ändå att jag ALDRIG spelat en match bakis eller onykter. Klart att det blivit en öl eller två på midsommarfotbollen med polarna....
Till sist så kommer lite korta frågor

Bob Dylan eller Barbados, Bob Dylan
Glidtackling eller Stämpling, Glidtackling
Rejäl fylla eller Hemmakväll, Hemmakväll med lagom fylla
Jonas Bjurström eller Daniel Tjernström, Måste säga båda faktiskt.Världsartister
ÖL eller Vin, Vin
Trelleborg eller AIK, He he he Trelleborg just nu iaf
Blondin eller Brunett, Ja tack
Firman Boys eller TFF Fanz, Känner inte till TFF Fanz men om dom också håller på med skit så blir inget av dom.

Matcher och Fyllegubbar..

Ännu en underbar helg har flugit förbi. Minns inte när jag skrev sist så får la försöka skriva ner vad jag kommer ihåg den senaste tiden.. Blir nog högst en mening. Nja i alla fall. Förra veckan var det träning en hel del som vanligt. Fredagen var den kallaste träningen nånsin tror jag. Frös praktiskt taget ihjäl. Nån får nu ta tag i detta väder. Orkar inte frysa längre. Nån måste slå näven i bordet och få slut på detta väder. Till råga på allt åkte min Pappa till Thailand i fredags. Sånt e verkligen för jävla orättvist. Han ligger och solar i 30 plusgrader medans vi har minst 47.3 minusgrader. Världen är riktigt orättvis.!

Sen på kvällen så var man faktiskt på en Pub i Majorna. The Red Lion hette den och visade sig vara mycket roliga/konstiga/fulla mäniskor där. Men var trevligt sällskap så man ska inte klaga. Värt att notera är att jag drack vatten på grund av match dagen efter(Karaktärspoäng).

Så på lördagen var det match mot Ljungskile SK, så här kommer en liten matchrapport.
Vi ställde upp med nästan exakt lag som i förra matchen mot Trollhättan.  Enda förändringarna var att Elvir och Alex starta istället för Jeppe och John. Vi startade matchen mycket bra och första 15 går på plus till oss. Sen går vi ner oss i mitten av halvleken. Vi rensar dåligt och spelar lite junior aktigt får jag säga. Sen i slutet av första rycker vi upp oss igen. Boman kommer fri men som vanligt så är det hans fot som ställer till problem i avslutningsfasen. Bollen smiter utanför. Så totalt sett en bra första halvlek. Försvarsspelet fungerar mycket bra och det offensiva fungerar stundtals riktigt bra. Plus så långt till Hannes, Chey och Erik.

Andra halvlek är lite sämre än första men helt okej fortfarande. Vi tar ledningen efter Hannes snott bollen av deras mittback. De ville ha frispark men Hannes som lagt på sig 15 kg muskler snodde enkelt bollen av dem och slog in den förbi målvakten. Sen kvitterar de och tar även ledningen genom våran förre spelare Martin Smedberg. Vid båda målen är det uselt försvarsspel från vår sida. Sen kvitterade vi genom Hannes efter en fin djupledsboll. Så totalt sett en mycket bra  match från vår sida men uselt av oss att släppa in så enkla mål. Det drar ner helhetsintrycket en hel del. Så matchens lirare blir Hannes Tobiasson, tätt efter kommer Chey Hews som gjorde en mycket bra insats.  



efteråt hade vi sponsor träff på Hard Rock Cafe. Även delades lite priser ut från förra året. Årets spelare 2005 blev Erik Friberg som vann helt rättvist. Var en full gubbe på Hard Rock som skrek att Erik skulle ha det. Måste vara jobbigt att ha såna fulla gubbar efter sig.

Så vid 19 tiden drog man sig hemåt där senare Adde anslöt. Xboxet gick varmt hela kvällen. Min målvakt var kass hela kvällen så mitt humör var dåligt. Adde var även det bästa laget och hade nästan alltid 2 perioder neråt på tvn vilket är sjukt viktigt. Så inför sista matchen så spelade vi med samma lag och jag fick spela neråt. Så klart vann jag med 1 mål efter stark press från Adde sista minuterna. Så fortfarande är det riktigt jämnt mellan oss i NHL 2006.

Söndagen ägnades först åt frisim i Åby badet. Simmade 500 meter på rekord tid. Tror det nya världs rekordet i långsamhet är 2 timmar och 23 minuter. Efter det vecko handla och sen åkte jag och Måns till Djupedal för att kolla stor matchen Hovås Billdal mot Mölnlycke. Matchen slutade 1-0 till Hovås Billdal.


På kvällen var det kalas hos Mamma.Lillebrorsan som blivit 1 år äldre. Märks dock inte mer än på längden. Sen har jag för övrigt lämnat in min bil igår. Kommer gå som en Ferrari sedan..

Nu i mitten av veckan kommer även en grym intervju med Trelleborgs Stor Stjärna Mattias Thylander..

Ha det så länge allihopa!