Vinterträning och tugummi i hår..

Nu har vi tränat i cirka 2 veckor. Man går nu med konstant träningsvärk allt som oftast. Vi kör rätt mycket varierad träning så ännu e humöret på topp. Man kan lätt gå in i sin "bubbla" under försäsong men än så länge har man klarat sig undan den.


Roliga saker som hänt det senaste är följande:


Jag och mamma var och kollade en lägenhet. När vi var klara där så går vi mot min brors lägenhet. Mamma har ett tugummi i munnen men bestämmer sig för att kasta det. Hon ska kasta det men på något sätt lyckas hon kasta det i sitt eget huvud. Hon försöker få bort det men ju mer hon rör de, desto mer fastnar de. Så hon får gå in i en hudvårdssalong och fråga om de har en sax. De tittar undrande på henne innan hon berättar om tugummit incidenten. Jag dör av skratt och går därifrån med ett leende på läpparna.



Har krossat Spadde i Pingis. Vann väldigt enkelt och kräver numera tuffare motstånd. Är inte roligt att vara så överlägsen sin motståndare.




Skulle hämta Majoren(läs Anna) hemma hos henne. Parkerar min bil utanför och stänger av ljus o motor.  2 bilar framför mig står en röd bil med motorn och ljusen på, Anna tror det är min bil(den bilen var av ett annat bilmärke). Hon går till den bilen och öppnar dörren. Han killen i bilen undrar vad hon gör och hon skäms ihjäl. Jag sitter i min bil och viker mig av skratt.


Annars har jag köpt en dansmatta till mitt xbox. Sämst hittills är Sebbe med konkurrens av Simon.. De är stela som pinnar.. (jag själv har ju tränat massa timmar så e ju bättre än de för tillfället)



Sen har min gode lagkamrat Frippe tagit körkort. Det är ren njutning att åka med honom. Dörrar är öppna under färd och lite andra roliga saker inträffar när han är chaufför.




Om(Läs när) jag blir statsminister ska jag göra följande.

Jag ska ta bort alla 50 öringar. De om något gör mig galen. De finns överallt.


Sen kommer en go bild från när jag o Anna var ute och åkte skridskor på massa sjöar.. På bilden har vi tagit vila för att grilla korv med bröd.




Glöm inte kommentera!

/Peter


Chock i Göteborg!!!!!!

Det är med stor sorg jag skriver dessa rader. Min vapendragare och en av mina allra bästa vänner ska nu lämna denna underbara stad för att ta över Malmö stad. Jag kan som första nyhetskanal avslöja denna nyhet som för många kommer som en chock. Han har ryktats vara på väg till Hovås Billdal men detta är nu dementerat. Jag ska nu berätta om hur jag lärde känna en av världens finaste människor Jesper Johansson.

Det var försäsong för några år sen i Västra Frölunda.  Med på träningen var en provspelare från Brage. Det första jag la märke till var att han verkade vara en riktig karaktärsspelare och att han glidtacklade helt sjukt ofta. Han har enligt källor rekord i antalet glidtacklingar på Ruddalens konstgräsmatta. Det tog ett tag innan vi lärde känna varandra ordentligt men när vi väl gjorde det så var det ljuv musik som uppstod.  Vi åkte till träningar ihop, snackade skit om allt o lite till. Var ute på krogen nån enstaka gång och då hade vi det fantastisk roligt. Han är helt enkelt en av världens bästa människor..



Nu har Jesper precis kommit innanför min dörr och jag ska därmed ställa han mot väggen. En gång för alla ska vi få svar på de frågorna man alltid velat ställa han...



Välkommen Jesper, Hur mår du en dag som denna?

En fredag eftermiddag som denna mår man toppen. En FA Cup match på tv hos Nyström. Kan man må bättre..

  

Nu är det många som undrar hur det kommer sig att du och Madde (och era hundar) ska flytta till Malmö?

Madde har fått jobb så måste ställa upp för henne så som hon gjort för mig i massa år. Det är det minsta jag kan göra för henne efter allt hon gjort för mig. Sen så finns min utbildning i Malmö så det passade perfekt.

  

Har ni löst boende i Malmö?

Vi ska bo i centrala Malmö. 5 rum och kök på cirka 140 kvadrat. Roland Nilsson bor i närheten kan nämnas.

  

Kommer du och stötta Malmö eller Häcken när de möts?

Solklart Häcken när mina goda vänner Peter och Erik Friberg spelar där.

  

Om jag ska bli tvungen att ta ett rött kort i år, vem vill du se jag ska ta de på och vad ska jag göra?

Mattias Bjärsmyr(IFK Göteborg) Gärna en maskerad armbåge i skrevet.


Vilka vinner allsvenskan?

Elfsborg. Vinner de inte så är det stor skandal. Jag håller ju egentligen på Häcken så de tar emot och säga att de gula töntarna kommer vinna.

  

Kommer du fortsätta din spelar/tränar karriär i Malmö?

Det är öppet men troligen inte. Jag har lagt det på is men har inte stängt några dörrar.

  

Vad har du att säga till Hovås Billdal angående att du sviker dem och flyttar till Malmö? Flera av deras spelare har nästintill sagt du är så gott som klar inför denna säsong.

Inget är klart förrän det är påskrivet. Billdal låg ju bäst till och få min underskrift men tyvärr ville livet annorlunda.


Vilket är ditt roligaste minne från tiden i Västra Frölunda?

Västerås borta. Peter Nyström kommer fri men sparkar sig själv på vaden men domaren dömer ändå hörna till oss. Vi gör mål på hörnan och vinner matchen. Därefter faller vår klubbdirektör Benno ner från läktaren efter hans glädjerus.




Hur ofta har du planerat att komma och hälsa på oss här i Göteborg?

Minst en gång i månaden räknar jag med. Skönt du har en stor soffa som man kan sova i.


Vilken spelare är den bästa du spelat med?

Stefan Rehn i Djurgården. Han var helt mäktig. Även Rami Schaaban var i en klass för sig.


Har du tränat upp din skånska dialekt inför flykten?

Nej det kommer fan aldrig att hända.


Vilken är vår roligaste fyllekväll?

Det var på Peters 20 årsdag. Då var det en väldigt lyckad förfest med karoake och mycket alkohol. Det sluta med att en av gästerna sjöng Gais sånger på spårvagnen och samma gäst även dansade på Bryggeriets bord. 


Vad är dina slutord så här nu när tårarna flödar hos oss båda?'

Känn ingen sorg för mig Göteborg säger jag bara!!




Vi tackar Jesper för sin tid i Göteborg och hälsar han välkommen tillbaka när som helst.
Ni kan skicka en hälsning till Jesper här under kommentarer.

Då blir han och jag väldigt glad!


Nu drar det igång...

Så nu börjar säsong 2009 om några dagar. Träningen startar upp på onsdag och ska bli skönt att komma igång igen. Ska även bli spännande och se hur man ligger till konditionsmässigt. Gissar på det kommer bli olika fystester.



Det har varit jul och nyår som varit grymt roliga. Dagen innan julafton spela vi "julklappsspelet" och där dominera jag stort. Slutade som klar segrare med presenter som eldriven korkskruv, vinflaska och lite annat smått och gott.  På julafton var det väldigt mycket mat och många bra julklappar. Tyvärr missade jag julklappsutdelningen på grund av att jag " var iväg och köpte tidning"..


På juldagen hade vi en väldigt trevlig skiva hemma hos mig innan vi gick ut och hade det grymt roligt. Man såg kändisar som Ensam Mamma söker Alex och några till som jag inte kan gå ut med namn...



Nyårsafton var vi hemma hos Sebbe och Tobbe. Vi duka upp ett långbord och beställde cateringmat. Det var grymt trevligt och vissa vid bordet fick lite olika uppdrag. Daniel skulle dricka ur Josefins glas när hon titta bort. Och när hon fråga varför han gjorde det så skulle han svara att han blir nervös runt tjejer. Adam och Sebbe skulle hålla tal vilket de gjorde galant. Det blev en väldigt lyckad kväll även om det hände incidenter som att en tjej ramla nedför trappan och en annan försökte hänga ut sitt organ över balkongräcket. Tyvärr var han för kort så de gick inget vidare...

Det var väldigt mycket Sång a la "Lips" där tjejerna krossa oss killar fullständigt..


Har även varit och kollat på Frölunda Hockey i veckan. Där inträffa något riktigt roligt. Jag och Carla är på väg upp till våra platser. Vi går uppför trappan, framför oss går 2 st cirka 14 åriga tjejer. Den ena vänder sig om och tittar på oss. Hon fortsätter gå men märker inte att de framför henne har stannat så hon går rätt in i de och bildar en go hög med folk som ramlar.



Har även åkt skridskor med familjen. Kan ärligt säga att min bror inte är någon skridsko ballerina på isen. Men han kunde åka rätt hyfsat faktiskt.


Inatt är det final i U20 VM så då kommer  man sitta som klistrad framför tvn. Matchen startar 01.30 så kommer bli bra segt och försöka hålla ögonen öppna.



Det var allt för denna gången och mitt nyårslöfte är att jag ska försöka uppdatera denna blogg lite oftare..

Glöm inte kommentera ni som läser! :)


RSS 2.0