Thailand imon!

  • Så drar man till Thailand imon. Ska bli sjukt skönt o komma bort faktisk. Har vart helt slut i kroppen nu de senaste veckorna. Tar hårt på kroppen att både jobba och träna så mycket som man gör. Drar dit me 2 Öisare o en Kålleredare. Gamla klasskompisar.  Så imon åker ja först: Göteborg-Köpenhamn. Sen blir det Köpenhamn- Bangkok. O till sist blir det Bangkok- Phuket. Kommer hem igen den 18e för ni som bryr er;) Har inte börjat packa ännu men det löser sig ikväll tror ja. Tidigare har mina systrar alltid packat åt mig. Kanske för att jag bara kastar ner kläderna i väskan.  Men nu får man försöka lägga ner kläderna snyggt. Men ska knappt ha me mig nånting ner. Typ Badkläder, underkläder och tandborste. Ska ju ändå bara ligga på stranden o sola o få massage varje dag;)
     
    Så nu är man ledig från fotbollen till den 5e December. Känns skönt nu med ledighet men om nån vecka kommer man gå  runt o längta till fotbollen. Men tror man kommer längsta mest efter alla idioter man har i laget. Finns en hel del roliga människor i vårt lag;)  Så va har man gjort i helgen? Typ ingenting faktiskt. Har ju vart krasslig så det har blivit en jäkla massa fotboll o film framför tvn. Så det har varit en toppen helg..bara fotboll;) Vem klagar liksom?;) Favoritlaget Barcelona vann igår också med 5-0.  

    Såg en grym Huligan film igår som alla måste se.  Green Street Hooligans heter den. Helt mäktig. Elijah Wood i huvudrollen.

    Så ni som är kvar i Sverige önskar jag er en värdelös tid. Hoppas ni får hur kallt  som helst och mycket regn och slask.

    Ska försöka skriva nåt när ja är i thailand. Lovat mamma o skriva.

    Så nu till sist kommer veckans heta lista

    innelistan

  • Adde- Nivå, Kommentarer överflödiga. Efter att veckan innan blivit nobbad av Fadde på Spy Bar så tar Adde beslutet att i lördags revanchera sig på Nivå och bjuder på en succé som inte skådats sen Åke Muwanga härjade i gbgs uteliv
  • Sebbe(Måns)- Du får inte dricka mer. Mannen är bakfull i 3 dar efter utgång
  • Personal Trainer utbildning - Jeppe som personlig tränare., Risk för att många tjejer komma falla för denna finska gigant.
  • Green Street Hooligans - Vilken film!
  • Thailand -  Bara för att jag ska dit.
  • Audi -
  • Utelistan
  • Såra folk
  • Slå folk mitt under filmen när det börjar bli spännande(Känn dig träffad) hahahaha
  • Kalla Sverige
  • Stockholm
  • Parlamentet
För övrigt så anser jag att Stockholm Live e grymt bra.
Ps: Nästan lika bra som Time Out. 

Tror också att Gais kommer lyckas rätt bra i Allsvenskan

Ha det kanon så kanske ja skriver i thailand om ni har tur!

Hej då (på Thailändska)

//Peter


Stockholm Live!

  • Så nu är det fredag igen. Sitter på jobbet nu o ska snart på lunch. Kan bli Ullevis Buffe som vanligt.  Sen idag kl 14.00 så är det avfärd mot Stockholm. Imorn är det match mot AIK. Så idag ska vi sova på hotell. Xboxet är med så det kommer bli en spel kväll kan ja tänka mig.  Tror jag kommer hamna i samma lag som Kallio/(Jeppe). Sen efter vår match ska vi ut o gå till alla kändis ställen i hela stockholm; som vi kommer in där;) Ska bli kul o se hur kul det är ute i stockholm. Så det blir jag, Jeppe o Spadde som ska ut.  Så tyvärr missar man Dr Schrinks fest på lördag. Är lite orolig för hur hennes hjärna klarar av alkohol. hahaha say no more;) I veckan har jag jobbat o tränat som vanligt.. känns rätt slentriant ibland;) Så helgen kommer gå sjukt fort. Hemma söndag kväll tror ja. Tyvärr åker jag inte me dig  Ampe till Turkiet. Kanske drar till Thailand istället. Så till sist får jag önska Dr Schrink en underbar fest men kommer bli tråkig utan mig.  SÅ E DET FAKTISKT;).

    För övrigt anser jag att Djurgården vann SM guldrättvist. Lika rättvist som att Frölunda kommer ta SM guld i hockey.

  • Veckans heta lista:
  • Dr Schrink
  • Måns
  • Stockholm Live
  • Lost in Translation
  • Supersize me
  • SMart bil!

    Veckans ute lista
  • för mycket alkohol(Dr Schrink)
  • Lillebror
  • P -Böter
     
  • för övrigt tror jag att Mcdonalds är en sjuk verksamhet. Se supersize me så fattar ni va ja pratar om

Världens bästa måndag

Så nu är det underbara måndag igen. Helgen har gått sjukt fort som vanligt.  I fredags blev det film med dr schrink och sebbe.  Sen hann vi även med att kolla FC Z. Det blir bara bättre o bättre.  Dr schrink lyckades att skratta under hela programmet.  grymt imponerande. Sen såg vi Hostage me Bruce Willis. Helt okej film faktiskt. Har kommit på att filmer blir grymt mycket bättre om man har Hemmabio. Känns cooolt o ha en helikopter åkandes över en.. Sen på lördagen hann jag me o shoppa lite i stan innan matchen. Tyvärr förlora vi igen(ovanligt).. o så spela man bara 25 min. nåt som krånglar me ryggen.,  Sen på kvällen så va vi ute en sväng o så.. va sjukt trött så det blev  en tidig hemgång. Igår blev det Nile City på dvd o sen hem till mor o åt mat.. Sen hem igen och städa lite. så nu blev det riktigt fint hemma som det brukar va;)  Idag är det träning o sen kanske man ska ställa sig i djurgårds klacken me jeppe o  kolla öis-djurgården. Kan bli en riktigt bra match. annars blir det en lugn kväll i världens skönaste soffa..

Sen så tror jag att Fredrik Söderström spelar i AIK nästa säsong. Och att Hannes Tobiassson spelar i Qviding nästa år om de går upp till Superettan.

För övrigt så gratulerar jag Kärra HF till seger mot Sport i helgen.  Var en "skadad" målvakt som hoppade in och vände på matchen till Kärras fördel. Grattis*dansa i neon* .. lalalalalal..

D-Dagen

Silket problem jag har drabbats av inför ikväll; Ska jag kolla på  OC eller Sverige-Island? Silka STORA problem jag har.  Tror det blir Sverige matchen faktiskt även om det tar emot att missa OC. Sitter på jobbet nu o"slavar" som vanligt. Ledig från träningen idag så man kanske ska ta en tripp till Lindome o hälsa på Häckens stolthet dvs. Allas våran Mats. Ska riva hans villa tror ja. Så nu på lördag väntar Mjällby på Ruddalen. De kämpar för att hänga kvar så  det kommer bli en riktigt tuff match tror ja. Tyvärr så spelar Kärrra HF samtidigt match ute i Angered.  Hade varit kul o se de stollarna förlora stort;) Sen måste ja bara berätta att ni måste skaffa er James Blunts  Album, KÖP DEN!  Snart har man semester från fotbollen. Skulle vilja dra till Thailand men har inte hittat någon som är ledig. Så det kan bli en vecka i Turkiet me syrran o hennes kille och sen en vecka i London me Jeppe. Måns,  skit i hockeyn  så drar vi till  Thailand! Så inför matchen ikväll så måste de byta ut Östlund, Klarar inte av det stolp skottet!  Sen får vi inte glömma av att mina nya idoler är Tore Kullberg o Andreas I FC Z. Tror det är det bästa programmet som gjorts. en timme varje fredag där man skrattar hela tiden. Helt grymt program!' O sist men inte minst så ska jag o kolla hockeyn imorn!! Frölunda- Luleå


För övrigt så  tror jag att vatten är grymt bra för kroppen.

Goodbye my Lover!

Ja så nu är det den bästa dagen på hela veckan.. måndag är verkligen kanon;)  Helgen har varit ett enda stort slag i ansiktet mot mig.. först stryk i xbox VM hemma hos Henke på fredagen, sen spelar mellberg handboll så vi förlorar mot Kroatien o igår fick vi stryk mot Öster med 3-1. Snacka om en perfekt helg. Det var stora skandaler igår på matchen.  Domaren avgjorde matchen igår. Öster skulle bland annat fått en man utvisad men domaren va för feg för att våga visa ut han. va längesen ja va så arg som igår. Är sjukt lugn utanför planen men på planen är ja tokig.. kanske är en dr jekyll o mr hyde.. ;)  Så nu har vi åkt ur Superettan och vi har inga andra än oss själva att skylla på. Känns tungt att vi åkte ur för det finns mycket kunnande i det här laget., tyvärr fick vi ut vårt kunnande för sällan. Så Söderettan nästa år..  Tur att Kärra HF igår krossade  Eslöv borta!. Det laget kan man verkligen lita på. Är egentligen otroligt hur de kan vinna me den pajas till andre målvakt de har.(nämner inga namn;). Guld lock lyckades nästan rädda en  straff igår men va för tung för o komma ner tydligen. allt enligt andre målvakten själv;)  Så nu i veckan är det jobb  o träning. känns det igen;) ska försöka dra på frölunda hockey om det finns tid över;) även nån handbolls match.
Sen får ja gratulera Öster till Allsvenskan. men de måste värva typ 6 nya spelare för att inte åka ur .


För övrigt anser jag att  Goodbye my Lover med James Blunt är GUDOMLIG!


Smärta!

Har kommit fram till att det gör grymt ont att stuka en fot. Vår assisterande tränare råkade ut för det på träningen igår för övrigt. tror jag såg tårar i hans ansikte  faktiskt. En riktig karaktärs tränare.;) Sen råkade vår australienske vän Chey få en boll mellan benen. måste kännas skönt när 20 st står runt en o bara  skrattar åt en.. hahah. Ikväll blir det Xbox och käk hemma hos henke. Kan bli en tuff kväll för det är mycket prestige i de matcherna  på xboxet.. Hoppas bara vi spelar 1 och 1 en istället för att spela 2 mot 2. Jocke är för dålig att spela med.. Sen ska ja gratulera AIK som värvat Daniel Arnefjord från Väsby.. en riktigt bra mittback.

För övrigt anser jag att James Blunts skiva är  MÄKTIG!..


Viktig helg!

Ja nu är det snart helg o den är fullproppad redan. träning lördag morron o sen på kvällen ska ja nog till nån sportbar o kolla Sverige- Kroatien. Tror vi tyvärr kommer förlora. Surt att Zlatan inte kan vara me, han kommer behövas. Sen på söndag har vi match mot Öster i Växjö. För oss finns det bara en sak och det är att vinna. Tar vi inte 3 poäng så är vi ute ur Superettan. Har vart en riktig skit säsong för vår del. Ena matchen har vi spelat som ett lag medans nästa match spela var och en för sig själv.I Superettan så är det svårt att rulla ut lagen. Det viktigaste är att man som lag är organiserad, Det vinner man många poäng på. För varje lag gör misstag under matcherna o då får man ta tillvara på dem. Tyvärr har vi bjudit på massa misstag och det visar sig i vår poängskörd. Så nu får vi kämpa de 3 sista matcherna och hoppas på andra lagen förlorar så vi klarar oss kvar.. Hade varit rätt skönt och avgöra på Råsunda mot AIK. Så till sist har ja film tips;


  • * Man on Fire

  • Tror  för övrigt att
  • WIlton Figuerdo i Gais spelar i AIK nästa år.
  • Även att Kärra HF kommer vinna sin serie i år. De har fått en Supermålvakt(Guld lock) som tränats av min papa