Spräckt panna och skådespelardebut...

Bättre sent än aldrig...

Är helt usel på att blogga för tillfället men ska skriva en liten berättelse vad som hänt den sista tiden.

Jag har gjort skådespelardebut.  Eller rättare sagt statistdebut. I uppföljaren till Noll Tolerans och livvakterna filmerna så kommer jag figurera lite i bakgrunden. Mer kan inte sägas pga av sekretess skäl.. Men sa hej till Michael Tornving och Jakob Eklund, STORT!



På vägen hem från skådespelar jobbet så ska jag öppna min portdörr. Den kan vara lite seg så ska rycka upp den. Lyckas då med konststycket att öppna dörren rätt i ansiktet på mig så spräcker en stor del av min panna. Blodet forsar så har fått tejpa ihop pannan så de ska läka snyggt.



Dagen efter så ska jag till Willys och handla. Går där o drömmer med min korg i handen. Är precis klar o ställer mig i kassan men kommer på jag behöver handla nåt mer. Så ställer ifrån mig korgen och hämtar det sista, kommer tillbaks och tar min korg o börjar lägga upp maten på bandet. Då ser jag att jag tagit en annans korg,  så inom 2 sekunder kommer en gnällig 63,4 årig tant och är helt galet orolig vad hennes korg tagit vägen. När hon ser att jag tagit hennes så lugnar hon sig lite men ger mig en blick som får Mikael Persbrandt att se mjuk ut.




Har fyllt 24 år och firades med ett stort släktkalas. 16 personer var det i min lägenhet och är ett under att alla fick plats. Har ett kusinbarn som äter som en fullvuxen människa. Han länsade hela bordet med godsaker och killen är inte mer än 1,5 år. Starkt jobbat får man lugnt säga. Kul att båda mina föräldrar grattar mig dagen efter jag fyller år. Känner verkligen att de bryr sig om mig i såna lägen...:)

Detta kort e från en lyckad kräftskiiva hos Olle.



Fick bland annat en lampa som jag och pappa lyckades sätta upp. Krävdes bara en liten stöt i min kropp så var lampan uppe.


Har även kommit in i poker träsket, är så dålig så spelar bara gratis turneringar och har som bäst vunnit 2 euro. Kom på 85e plats av 4328 tävlande. Imponerande.


Vi har slagit målrekord i superettan genom att slå Sirius med 8-0. Nu gäller det bara o vinna resten av matcherna som återstår.


På återseende..


RSS 2.0