Veckans Lika Som Bär

27323-5327323-52
Steve Bruce(Legendar i Man Utd)...............                                           Hovås Billdals (Spaddes) tränare Dacken

Intervju med BK Häckens okända löfte Mats Hedén

Intervju med Mats Hedén. Jag pratar med Mats veckor innan och han vill vid tidigt stadium ta intervjun utanför Göteborg. Han säger att folk alltid känner igen han på stan och att han tycker det är obehagligt. I bilen på väg till Hällesåker där intervjun ska göras så upprepar han ideligen hur känd han är. 1 timme och 2 frontal krockar efter är vi framme där vi slår oss ner hos Mats Hedéns släkthus. Jag hejar på Mats pappa Sigismund som vann Boule VM 1923. Sen så tar intervjun igång och här kommer den gott folk27323-51 ---------------------------------Mats  med sexigt leende till höger.. För många människor är du rätt okänd, eller rättare sagt så är du en av allsvenskans mest okända spelare. Hur känns det?Har inga problem med det faktiskt. Jag är nöjd bara jag syns på din blogg, tyvärr kommer det väl leda till att jag mister min anonymitet.

 Jag är ju en av dina 3 närmaste vänner. De andra som läser denna bloggen skulle gärna vilja veta lite om din karriär.

Inget att bli avundsjuk på. Startade karriären i Hällesåker där jag spelade i ett mixat lag. Laget lades ner när jag var 13 och då gick jag till IFK Göteborg. Där spelade jag till 19 års ålder. 19 år gammal hamnade jag i Frölunda där jag spelade i 9 säsonger innan jag hamnade i häcken förra året, där jag nu spelar. 

Som den rutinerade(gammal) räv du är måste du ha varit med om en hel del roliga inkilningsincidenter. Något du kan dela med dig till oss bloggare?

Den absolut roligaste måste ha varit din version av irländsk julafton…du är ju inte direkt kort. En annan händelse som har etsat sig fast är när Arash Talebinejad skulle köra stand-up och körde ett värdelöst skämt om och om igen, alla garvade hejdlöst, dock mer åt Arash än hans skämt. 

Vilken tränare är den bästa du har haft och motivera gärna varför.

L-O Mattson, duktig taktiker och dessutom oerhört duktig på att motivera och inspirera.

 Hur ser din livssituation ut?

Bor i kedjehus i Lindome med min fru Therése och mina två barn Hugo och Teo. 

Beskriv gärna en vanlig dag i Mats Hedéns liv.

Vaknar 07.30.Frukost 08.00.Lämnar barnen på dagis 08.45.Tränar 10.00.Lunch 13.00Hämtar barnen på dagis 15.00.Lagar middag 17.00Äter middag 17.30 då Therése kommer hem från jobbet.Lägger barnen 20.00.Sitter vid datorn eller kollar TV eller läser eller nåt annat vuxenkul fram tills 22.30 då vi kryper till kojs. 27323-50 Mats till vänster när han är som snyggast... 

Enligt obekräftade källor har du en gång haft en fläskläpp lika stor som en tennis boll. Hur lyckades du få ditt äktenskap att hålla med tanke på att du såg för jävlig ut mer än vad du gör i vanliga fall?

Det är en gåta även för mig! Att jag överhuvudtaget har hittat en fru som kan tänka sig att leva med det här utseendet är jag oerhört tacksam över.

 Nu lirar du i Häcken. Där lirar du me goa gubbar som Teddy Lucic  och  Hasse Berggren? Du som haft Hasse Berggren som idol i hela ditt vuxna liv undrar jag hur det känns att träna med en sån idol till dig?
 

Det var jättepirrigt i början, men när jag väl hade fått hans autograf så släppte det rätt snabbt. Du kommer väl ihåg hur det kändes att få börja spela med mig!

 Vad har du för planer för framtiden?

Vet inte riktigt, antingen tar jag upp en karriär som systemvetare(vilket jag utbildade mig till under tiden i Frölunda) eller så försöker jag syssla med något inom fotbollen… 

Bästa spelare du mött och spelat med?

Bästa spelare jag mött är nog Zlatan eller Ljungberg. Bäste medspelare får bli Mr Lucic. 

Enligt en säker källa så blev du årets spelare det året du lämnade Frölunda. Samma källa påstår att du höll ett tal som fick folk att brista ut i tårar? Vi som missade det skulle gärna vela ha kommenterat av vad du sa den december natten..

Jag visade min uppskattning för klubben och dess spelare. Resten är hemligstämplat. 


 Favorit klubb? Tottenham
Blond / Brunett? Brunett
Höger / Vänster? Vänster
Lucic / Nyström? Lucic
Henry Blake / Kabba Samura? Blake(Ingen dansar som Blake)
Frölunda / Häcken? Häcken

Saker som kan gå fel och rätt när jag sköter sakerna...

* Skulle på Bio i söndags. Bokar 3 biljetter på nätet som vi ska hämta ut innan bion börjar. Kommer dit till kassan. Visar sig att jag lyckats boka biljetter till kommande torsdag istället. Skyller på att det inte stämmer och som tur är så hade de lediga biljetter till kvällens visning.

* Skulle åka till jobbet igår. Går ut  mot bilen i zombie liknande gångstil. Går mot bilen men ser den inte och tror direkt på stöld. Letar i 5 min innan jag hittar den en bit bort där jag parkerade den kvällen innan.

* Var på Marstrand med jobbet i måndags. Slutade med att en spräckte skallen och fick limma ihop huvudet. Och det är inget skämt.

* Var ute på avenyn i lördags. Slutade med att man fick med sig hemsläp(Sebbe). Som den gentleman jag är så bjöd jag han på pannkakor på morgonen efter. Årets vän 2006 är jag numera!

* Lyckades fånga en makrill i måndags!  Grymt stolt!


* Sen ska alla gratta mig nu den 27e Augusti för då blir jag 22 sexiga år...

Just nu Sveriges coolaste friidrottare..

27323-48---..............................................................................................27323-49
Jimmy Nordin

Carla tackar nej till landslaget...

Michael " Carla " Carlström, kommer
inte spela i landslaget så länge Lars
Lagerbäck sitter
kvar som förbundskaptener. Carla har
ringt till Lagerbäck och meddelat
varför han nobbar blågult.

-Jag har min stolthet och vill inte
vara någon nödlösning som blir in-
kallad när fem-sex andra mittfältare
tackat nej, säger Carla till

Expressen. 27323-44
Före träningsmatchen mot Finland
i Göteborg fick Carlström veta att han
var reserv, men när Fredrik Ljungberg
skadades fick ändå inte Carla chansen.

Phätta säger Carla til sist innan han går sin väg...

RSS 2.0