Thaiand 2005

Thaiand 2005


Julmat och Biltjuvar...

  • Ja nu har julen varit och alla klappar är öppnade. Hade en hyfsat konstig julafton. Fixade i ordning alla klappar och skulle sätta mig i bilen till mamma för att fira julafton. Kollar in i bilen och på passagerar sätet ligger en lapp. Står typ att jag har haft inbrott i bilen och de försökt stjäla hela bilen. Vad man nu ska me min "lyxbil" till förstår jag inte. Så de hade typ slagit sönder där man startar bilen, annars hade de inte gjort nånting. bara rotat igenom hela bilen. Tycker det är så sjukt att man inte kan låta bilar vara i fred!

    Sen hade jag en riktigt toppen Julafton! Grymt god mat och grymma julklappar(ja de flesta i alla fall);). Är numera grym, äter typ nästan allt på julbordet. Stort faktiskt!  Sen på kvällen blev det Göta Kanal på TV innan man begav sig hemåt för och sova. Dagen efter blev det en tripp till SATS  för att träna bort all julmat. På kvällen gick man ut en sväng. Hade det riktigt trevligt förutom en viss överförfriskad person som betedde sig mycket störande!  På natten fick jag gå ut o möta Måns så han kom hem. Vi gick till Shell kl 04.00 på natten och handlade mat för ca 200 kr. Innan vi kom hem hann vi även med att se ett slagsmål mellan en taxi chaufför och en cyklist. Cyklisten drog av taxins vind rute torkare. Såg riktigt komiskt ut. Sen kom Piket Polisen och styrde upp det hela. Annars så anmälde sig Måns att vara förmedlare vilket hade gått sådär i hans tillstånd. Igår blev det att dammsuga och svabba golven. Måns är en hejare på dammsugaren och på att diska(Tjejer ring han). Sen blev det handla mat för veckan innan kvällen avslutades me fotboll och film i soffan! Mycket trevligt!

    Idag är man ensam på jobbet. Sitter just nu och spelar in lite program åt skolorna. Inget vidare roligt men man får gilla läget! Idag blir det träning igen.Gött Gött!


    Nu i Jule-tid anser/vet/tror/drömmer/anser/tycker jag
  • att Fredrik Ljungberg kommer ha problem i VM nästa år.
  • att Crash är en film alla måste se.
  • att det borde va döds straff på biltjuvar(speciellt om de rör min bil)
  • att Henrik Larsson kommer höja intresset i Allsvenskan.
  • att det är sinnes sjuka som står i mål i Bandy(utomhus). Gör ju svinont o få den bollen på sig.
  • att jag just nu är ohotad etta i NHL 2006 på Xbox.
  • att  det finns en tränare i Allsvenskan som hånglar runt...
  • att jag ska bo i Thailand när ja blir rik eller pensionär.
  • att vissa grejer på Julbordet är sjukt gott.
  • att Julmust är sjukt gott.
  • att Sverige kommer floppa i OS-Hockeyn.
  • att Pocahontas me Neil Young är en helt grym låt.
  • att SSIB är en grym förkortning(Supa Skallen I Bitar).






Längtar till Premiären!

Längtar till Premiären!


Julafton snart.....

  • Ja nu är det mitt i veckan onsdag! Näst sista dagen på jobbet innan man firar julafton. Får la berätta lite va som hänt den senaste tiden. Förra helgen va det julfest med jobbet på Skansen Lejonet. Gick la sisådär med festen men hände mycket roliga grejer. Folk som ramla i trappan, Va inne i köket och åt mat, och en som inte fick komma upp och äta för han var för ful. Silka jobbar kompisar man har. På fredagen var jag hemma hos Stora syrran på glögg fest. Ägna mig nästan hela kvällen åt att sitta barnvakt typ. Tror det är dags att skaffa en liten unge snart;). På lördagen var vi hemma hos Henke i laget och spela lite xbox och tjöta lite o så. Blev en lugn utgång med. Då måste jag ta tillfället i akt att skryta med vilka "kändisar" man såg och så.. Stog bredvid Orup i jack-kön. Även Papa Dee syntes till. På söndagen blev det lungt. Handla lite o sen blev det fotboll och slöa i soffan.
     
    I måndags blev det jobb och träning. Känns riktigt skönt att vara igång med träningen. Jag klarar mig verkligen inte utan att träna. Riktigt skönt att vinna poängspelet på träningen. Känns som mitt lag vinner hela tiden just nu. Sen på kvällen kom Adde och det blev film som vanligt. Såg "Crash" med bland annat Sandra Bullock. Måste rekommendera den! Helt grym film. Som vanligt så var tårarna nära under filmens gång. Men som den kille man är så lyckades man hålla tillbaka tårarna. Kan även ha varit för att Adde satt i soffan bredvid. Igår blev det jobb och träning igen. Körde styrka igår. Vädret är ju inte så lockande just nu.;) Sen på kvällen blev det en grym film. "Must Love Dogs". Helt underbar film med John Cusach. Den hade allt såsom romantik, komedi och humor. En riktig höjdar film med andra ord.


    Idag är det sista träningen innan jul uppehållet. Kör igång träningen igen den 9e januari. Så det  blir att hålla igång träningen nu under julen.


    Så snart julafton. Har 2 julklappar kvar att handla. Blir att ta en tripp in till stan på fredag och slutföra julklapps inköpen.

    För övrigt så vet/tror/önskar/anser jag
  • att George Mourad inte spelar i Blåvitt nästa säsong.
  • att Arsenal är slut som lag.
  • att Chelsea kommer åka ur champions league mot Barcelona
  • att avslappnande musik är grymt skönt för kroppen o knoppen.
  • att det gör ont att ramla i sten trappor som är riktigt branta
  • att Sunes Jul är den bästa jul kalendern som gjorts.
  • att Nyårsafton är grymt överskattat.





The Valley 2005.. Charlton- Manchester City

The Valley 2005.. Charlton- Manchester City


Fotboll och Glöggfest!

  • Ja nu sitter här man här på jobbet igen(Känner igen det);). Förra veckan drog träningen igång. Kändes riktigt skönt att komma igång. Helt sjukt vad fotboll är roligt ibland. Men silken träningsvärk jag hade förra veckan.Varenda muskel(vilket är en hel del) på min kropp hade värk. Men ju längre veckan gick så försvann värken och man kände sig piggare. Sen i helgen har det varit den lugnaste helgen på decennier! I fredags blev det film och xbox med Adde. Såg Just like Heaven med Reese Witherspoon. Ger den 3 örfilar av 5 möjliga. Sen när det gäller Xbox spelandet så gick jag segrandes med 2-1 i matcher. Spelet var NHL 2006 för övrigt.  På lördagen så var jag på stan och handla litejulklappar med lillebrorsan. Hann även med att gå till en frisör salong vilket jag inte skulle ha gjort.  Sämre frisör får man letar efter. Hon fatta inget hur jag ville ha det. Så till slut fick jag nog o sa till henne att bara klippa topparna. Så det var som att kasta 280 kr i sjön ungefär;) På kvällen kom Adde igen så det blev film och Xbox igen. Såg Mamma, Pappa Barn med bland annat Mikael Persbrant i huvudrollen. Ger den 3 örfilar på grund av att det var en ruskigt snygg tjej med i filmen. Annars var den ingen höjdar film. PÅ Xboxet blev det förlust med 2-1 i matcher så man somna inte gott på lördagen. Men man får gratulera Adam till sin första och sista seger över mig. På söndagen blev det till att vara duktig! Var och handla veckans mat och sen var jag och kolla Blåvitt- Lyn i Royal League. Ingen höjdare match men satt inomhus så man slapp frysa i alla fall:) På kvällen blev det matlagning och en del fotboll på tv. Snacka om en lugn helg! Var faktiskt helt underbart att bara ta det lungt. Man behöver det ibland gott folk.!  Igår blev det konferens(Inte min grej o sitta still och lyssna) med jobbet och sen träning. Känns som kroppen börja vänja sig vid träning igen. På kvällen så åkte "Donghau" med mig hem och käkade. Kock Peter lyckades laga till en lyxmåltid bestående av makrill,potatis, bröd och grönsaker. Helt enligt kostcirkeln. Ska nog satsa på kock yrket!  I veckan blir det träning och jobb men på fredag blir det glöggfest hos min syster. Kommer bli så kul, minns bara förra året;) ..


    För övrigt anser/önskar/vet/tycker/tror  jag
  • att Sverige kommer 2a i gruppen i VM
  • att guldet nästa år står mellan Malmö och Djurgården.
  • att makrill är sjukt gott.
  • att GAIS åker ur Allsvenskan med nuvarande spelartrupp.
  • att jag är bättre än Adde i NHL 2006.
  • att nästa år ska jag sälja mig som julklapps inköpare.
  • att Magnus Hedman är en riktigt bra kommentator.



There is only one Joey Barton....

  • Ja så att nu sitter man på det underbara jobbet igen. Kom inte ihåg vad jag eller när jag skrev sist så man får la berätta va som hänt i  helgen i alla fall. I fredags tog jag flyget och begav mig till London. Säger bara en sak!  I in love with that country. På lördagen var vi och shoppade på Harrods. Silken jävla affär. Man gick runt och runt och hittade nya saker hela tiden. Helt sjukt. fanns allt i den ENORMA affären. Sen var det väl inte så himla billigt men det är en annan fråga;) Sen på Söndagen var vi och kollade på Charlton-Manchester City på The Valley.  5-2 till Manchester City  i en grymt underhållande match. Kan ju säga att det saknas några klasser innan man håller i Premier League. Men tänk och spela inför den underbara publiken i England. Fick gåshud när hela The Valley sjöng så högt de kunde. Och sen i slutet när Citys fans ställer sig upp och sjunger "There is only one Joey Barton".. Då jävlar vad jag ställde mig upp och sjöng med! Tyvärr gjorde jag bort mig som vanligt. Tog fel på tiden så vi var där inne på arenan typ 1 timme innan matchen började. Värt att notera är att lagen typ gick ut för uppvärmning 25 minuter innan matchen började. Till skillnad mot i  Sverige där vi går ut 50 min innan match....

    Så igår tog man sitt pick o pack hem till Sverige igen. Brorsan hade lovat och hämta mig på Landvetter men han hade tagit fel på tiden så han blev en 30 min sen. Silket stolpskott!

    Sen direkt till jobbet och jobbade i några timmar. Därefter begav jag mig till Säsongens första träning. Var sjukt roligt med 1 mot 1 och spel i 3 plusgrader och regn.;) Så nu sitter man med en enorm träningsvärk. Men det förtjänar jag faktiskt. Så idag blir de Styrka på gymmet och sen kommer pappa på besök o hämta sin Whisky från England. Köpte faktiskt 3 böcker  i England. *(erkänn imponerande). Frank Lampards självbiografi. David Beckhams pappas bok om sin son och till sist Lance Armstrongs bok om sin cancer.

    För övrigt önskar/tror/tycker/ vet jag....

  • att vi bara pratade engelska i Sverige. Grymt kul o prata engelska i alla fall;)
  • att Harrods är den coolaste affären jag varit i.
  • att vi borde ha Sky Sports(Tv-kanal) i basutbudet i Sverige. Fotboll 24 timmar om dygnet.
  • att jag en gång ska spela fotboll i England.
  • att  Agnes vann HELT rättvist Idol.
  • att jag kanske ska skaffa mig en katt.
  • att jag bör skaffa mig ett par nya vindrute torkare. Ser inget när jag kör;)


RSS 2.0