En helt ovanlig vecka....

Så var ännu en helg avklarad… Men tänkte börja lite me konstiga grejer som inträffade i torsdags. Som den underbara killen jag är så bestämmer jag mig för att värma vitlöks bröd i ugnen. Sätter på ugnen och efter en stund är det dags att lägga in bröden. 27323-67Då när jag öppnar ugnen så hittar jag typ 2 baguetter som legat där i minst 5 månader.(Använder inte min ugn så ofta som ni märker). De var stenhårda men det anmärkningsvärda var att de inte var mögliga. Slänger de gamla baguetterna och stoppar in mina nya och sätter mig och kollar tv tills de blir klara. En stund senare är baguetterna klara och jag tar ut dem och min hunger växer när jag ser mina underbara bakverk. När jag ska ta ut dem så möts jag av en konstig stank i ugnen och att det puttrar inifrån ugnen. Först tänkte jag skita i det men som den Ture Sventon wannabe jag vill vara, så bestämmer jag mig för att forska i lukt och puttrande mysteriet. 27323-68Efter jag sökt igenom hela ugnen så visar det sig att längst ner, har någon tryckt in 1 liter tranbärs dryck. Var väldigt svårt att hitta för ovanför låg en plåt som döljde sabotaget. Mina misstankar är mot Måns och min Majorna kollega Daniel Fasth!

 

Fredagen ägnades åt att kolla idol. Skaplig final på fredag nu;). Efter det satte vi på storfilmen ”Another Gay Movie”. Var precis som American Pie förutom att det handlade om att 4 homosexuella killar skulle förlora(eller vinna?) sin oskuld. Det var den sjukaste film vi sett. Det var så mycket homosexuella scener så man blev äcklad. Jag och Sebbe höll på att stänga av filmen men då mitt under filmen försvann vår tittar kollega Daniel Fasth på toa. Vi misstänker han var tvungen att ”polera raketen” som det kallas i våra kretsar. Han kom ut där belåten så våra misstankar var befogade.

 

Lördagen började tidigt där jag väckte Måns och tvingade med han till stan för att inhandla julklappar. Vi bestämde innan vi skulle handla presenter till Elin och Walle som fyllde år denna dag. Vi skulle nämligen till dem på kvällen för kalas firande. Vi är inne i stan i cirka 3 timmar och jag hittar cirka 4 jul klappar. När vi är på väg hemåt så kom vi på att vi hade glömt köpa presenter till Elin och Walle. Så där fick vi panik men löstes genom att vi träffade Finlands egen  ”FAB5” Jesper Johansson.. Blev en skitsnygg top med underkläder till Elin och Walle fick ett tränings kit.

 

Efter turen till stan åkte vi till Måns för att göra i ordning oss för kvällens partaj. Där käkar  vi mat och lyssnar på världens bästa låt som jag hittat. Låten är ”Hey Ya ” framfört av Obadiah Parker. Efter det beger vi oss till Önnered där festen ska hålla till. Kommer dit och hinner inte säga hej till alla innan jag gör bort mig. Nu får ni lyssna noga för det här säger jag bara en gång.

Får order om att ta drinkar vid drink bordet. Jag går dit och där sitter en tjej vid bordet som jag hejjat på precis för första gången i mitt liv. Ser att det står en Bacardi Razz på27323-66 bordet och som den drink älskare jag är så bestämmer jag mig för att göra några Cosmopolitan till mig och Måns. Häller upp några stycken och till slut tar Bacardin slut. Då säger tjejen vid bordet att” Oj där tog mitt dricka för ikväll slut”.  Jag skäms då som tusan, men ska påpekas att det stod på bordet och hon inte såg ut för avsikt att dricka den bacardin.… Jag ber om ursäkt och hon förlåter mig. Därefter blir festen väldigt lyckad och stämningen är på topp. Sen bestämmer vi oss för att ta oss till stan. Åker i första taxin och jag och Rasmus får snilleblixten att vi ska ta oss till Frölunda Torg för att gå in på det ”lyxiga” innestället La Boheme. Vi kräver och hotar chauffören men han vägrar släppa av oss och kör oss till Sticky Fingers istället. Jag som varit där 2 gånger innan men inte analyserat stället, får nu ett gyllene tillfälle att göra detta. Jag märker direkt att folket där är ungefär inte min stil direkt. Rockers och mycket folk i mörka kläder som ser farliga ut. Men allt eftersom så höjer sig stället. Alla på festen var där så det blev grymt roligt och musiken var förvånansvärt grym. Helt plötsligt börjar det hända sjuka saker på dansgolvet. Jag står där och helt plötsligt kommer 2 tjejer och dansar vid mig. De dansar som tusan och jag står mittemot och analyserar deras Shottis dans. Då ser jag en kille bakom de tjejerna som står och stirrar på mig. Jag låtsas först inte om det men till slut klarar jag inte av att han bara står helt iskall och stirrar på mig. Jag frågar tjejerna vem den stollen är. Det visar sig att det är den enes granne som är kär i den ena tjejen och han är arg för jag dansar med dem. De berättar att han är självmordsbenägen och efter det lämnade jag dem direkt och dansade på okänd ort.



Söndagen ägnades åt promenad och fotbolls tittande. På kvällen var det kärleks diskussioner(Vi var 4 st ska tilläggas) i min soffa och det slutade med mobil kastning i ilska, axel skador och cola spillande i soffa. Men vi löste det bra till slut ändå och alla blev vänner till slut.

 

Till sist ska jag engagera mig i sim politiken. Jag var och simmade igår och banan bredvid var folk som trodde de var elit simmare. Så de skvätte vatten i ansiktet på mig varje gång de mötte mig och till slut fick jag nog och skvätte tillbaka varje gång. Så satsar på ordförande posten till nästa år..


Veckans Fräckis Signerad Peter

En liten pojke kommer in i köket för att äta frukost. Eftersom han bor på en bondgård, frågar hans mamma om han gjort sina morgonsysslor."Nej", inte än svarar pojken. "Det måste du göra innan det

blir frukost", säger mamman. Pojken blir sur, så när han matar kycklingarna sparkar han

till en av dem. Han gör samma sak mot korna och samma sak mot grisarna.

Pojken går sedan in för att äta sin frukost och på bordet står endast en tallrik med flingor framdukad.  "Varför får jag inte bacon och ägg?", frågar pojken. "Och

varför får jag ingen mjölk till flingorna? "Jag såg hur du sparkade till en ko, så därför får du ingen mjölk, svarar mamman.

"Jag såg också hur du sparkade på en kyckling och en gris

och därför får du inte ägg eller bacon heller."


I samma sekund kommer pappan i familjen in i köket, han får

syn på en mus som han sparkar till.


Pojken tittar då upp på sin mamma, ler sitt största leende

och

säger: "Ska du eller jag berätta? *


Nära döden upplevelse!

Höll på att dö alldeles nyss och är tvungen att tala ut. Är på jobbet. Kommer en pall från Mölnlycke med jul prydnads saker. Tjejerna på jobbet märker tidigt att ena julstaken(ström) inte fungerar och utser mig till ansvarig för återställandet av jul-staken. Jag märker tidigt att ljuset på toppen är trasig och att det sitter kvar lite inne i jul-staken. Jag tänker då till och börjar pilla med fingrarna ner i julstaken. Vid det läget är jag grymt inne i jobbet och glömmer av att jag precis hade satt i kontakten i uttaget. Så jag håller på o pillar i julstaken tills det hugger till i min högra hand och arm. Visade sig att jag fick en ordentlig stöt och jag såg hela mitt liv passera. Sen några minuter senare när jag återfått liv i kroppen så ska jag dra ut kontakten. Jag gör så men sen så tar jag kontakten i min hand och vips så fick man sig en stöt till. Ni som inte fått stötar kan jag bara berätta att det känns inget vidare. Enligt källor så har jag nu fått erbjudande av Jackass efter dessa stöt skandaler. De ser mig som den nya SteveO.
27323-65

Veckans roliga historia signerad Nyström

Ronny ville ha sex med en brud på jobbet, men hon hade redan en pojkvän.
En dag blev Ronny så frustrerad att han gick fram till henne å sa,

"-jag ger dej 1000 kr om jag får ha sex med dej." men hon sa, "-nej".
Ronny sa, "-Jag är snabb, jag slänger pengarna på golvet, du böjer dej
ner, och jag är klar när du har plockat upp dom."  Hon tänkte efter en
stund och sa att hon måste kolla med sin pojkvän. Hon ringde pojkvännen
och berättade historien.

Pojkvännen sa, "-Be om 2000 och plocka upp dom så fort att han inte
hinner komma ur brallorna." Så hon gick med på förslaget för 2000 kr.
En halvtimme går och pojkvännen väntar på att flickvännen ska ringa. Så
efter 45 min ringer pojkvännen och frågar vad som hände. Hon sa "-Den
djävulen betalade i mynt."

Bättre sent än aldrig...

Får först och främst be om ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag. Den enda anledningen är att jag har drabbats av det ökända ”bloggkrampen”. Det vill säga att jag inte har kommit på något roligt eller intressant att skriva. Men ska försöka bättra mig i fortsättningen.



Det som hänt den senaste tiden är att jag var i Stockholm förra veckan och tränade med en ”okänd” klubb. Så tänkte berätta lite om vad jag gjorde där uppe i huvudstaden. Måndag vid 14 tiden så kör min syster upp mig till Landvetters flygplats där jag direkt stöter på AIKs  yttermittfältare Mats Rubarth. 27323-63

Känner direkt att det här kommer bli en rolig vistelse. Landar på Bromma flygplats där Marie från klubben jag ska träna med möter upp mig. Hon kör mig till mitt hotell som låg ute på Lidingö. Hotellet var enligt mina källor världsklass. Plasma tv och Hästens säng. Vad mer kan man begära liksom?27323-60



Efter jag checkat in så tar vi oss till Stockholms stadion för att se på allsvenska mötet mellan Djurgården – Öster. Matchen är inget vidare men det som lyfter matchen är att jag ser Mikael Tornving(Parlamentet) på matchen(läktaren).27323-64
 
Efter matchen så får jag gå in i omklädningsrummet och träffa styrelse folk och tränare. Mycket trevligt!. På vägen ut så ser jag min och Spaddes kollega i blogg branschen Robert Laul. Han hade en annorlunda intervju taktik som jag tänkte berätta om. Han ställde en fråga och när den andre hade svarat var han tyst i cirka 20 sekunder. Jag stod bredvid och bevittnade denna märkliga intervju teknik…..

 

Dagen efter(Tisdag( så träffade jag laget och tränade en lätt träning på förmiddagen. Det var STOR skillnad mot det tempot man är van vid i Frölunda. Vi tränade ute på Bosön och där såg jag även Dam Hockey landslaget och höjdhopparen Linus Thörnblad. 27323-62

På kvällen spelade jag match mot Örebro. Vi torskade med 6-0 så den matchen är bara att glömma. Var en seg hem resa till Stockholm kan jag bara säga. Blev intervjuad efter matchen av en kille som gör FAN tv. Det här var första gången jag blev intervjuad av tv. Han börjar och ställa frågor och jag får panik och svarar helt konstigt. Var tokigt nervös och den intervjun kunde inte visas på grund av att jag var så dålig och sa så sjuka saker. Glömde även att berätta att på mitt hotell stötte jag på Formel 1 gurun Arthur Ringart på tv4. 27323-61

 

Onsdagen var jag ledig och då fanns det ju möjligheter att ta sig till Stockholms centrum. Men det satte vädret stopp för. Så hela dagen fick man ligga på hotell rummet och kolla filmer och spela Tiger Woods 07 på mitt Xbox 360. Ska även meddela att jag käkade grymt mycket på hotellets restaurang. Grymt god pasta men det kostade ju helt sjukt mycket.

 


Torsdagen var det träning igen. Då var det lite passningsträning och stort spel. Mitt lag vann klart med 3-1 och jag spelade forward med Quirinho. Stefan Rehn fick hoppa in i vårt lag och den mannen är fortfarande fantastisk med bollen. Han hade lätt platsat i allsvenskan om han hade tränat hårt ett tag. Kanske läge att göra en ”Hedman”?

 


Fredagen var det träning med inslag som hålla bollen i laget och lite kvadrater. Lyckades tunnla Andrej Komacs. Glömde att berätta att jag tunnlade Lance Davids på måndags träningen. Direkt efter träningen så käkade vi och sen fick jag skjuts till Bromma igen för flyg hem. Hade en helt fantastisk vecka och laget var grymt duktiga och trevliga.

  

På kvällen tog jag och Spadde oss en tur på stan. På vägen hem så börjar det balla ur. Vi ser 2 svenskar slåss mot 2 invandrare . De slåss och Spadde följer slagsmålet på väldigt nära håll. Jag som Spaddes vän börjar bli rädd att de ska ge sig på han men så är inte fallet. Den ene slagskämpen tappar då sin ring och erbjuder Spadde 500 kr för att leta reda på den. Så Spadde går runt utanför Excet och letar efter slagskämpens ring utan någon framgång.

Igår var det dags för spel kväll igen och laddningen hade pågått hela veckan. Deltagarna skulle vara  lag Peter/Jeppe mot lag Carla/Spadde. På torsdagen möts vi av chock beskedet att Carla får kasta in handduken på grund av släkt kalas. Vi drabbas då av panik men jag tar ansvar och får tag i Sebbe som agerar stand in för Carla. Vi bestämmer tidigt att vi ska börja spela kl 18.00.  Bag in boxen är inköpt och peppar shotsen står på bordet. Vid 18.15 tiden ringer det på telefonen. Det är Spadde som försovit sig. Stämningen hos oss övriga deltagare blir genast dålig. Vi diskuterar straff såsom att vi ska slå ner han, tvinga han att äta maskar eller något i den stilen. Slutar med att han får dricka 3 shottar direkt när han kom hit. Vi börjar direkt att spela NHL 2007 där jag och Sebbe leker i början. Sen i tennisen blir vi utspelade och allt eftersom kvällen fortgår så blir vi sämre och sämre. Kan då avslöja att vi hade druckit bra mycket mer än vad mitt och Sebbes motståndarlag gjorde. Så framåt 00.00 så tog vi oss in till stan där kvällen fortsatte på Nivå. Där dominerade Spadde med sin ökända ”Pulp Fiction” dans. Ni som sett filmen och minns John Travoltas dans vet vad jag pratar om. Sen framåt småtimmarna tar vi oss till MC Donken för att äta lite mat innan man tar sig hemåt. Då händer det stora skandaler. Jag beställer in Big Mac o Company.  Ska precis börja äta min andra tugga när jag tappar all min mat på golvet. Tar då ansvar och tar en bit av brödet och doppar det i colan. Därefter så går jag till kassan och hänvisar att jag kräver en ny meny på grund av att det var något fel på mitt bröd. Det var ju blött! Hon i kassan tittar på mig som jag är ett mongo och hånar mig totalt. Åker hemåt med gråten i halsen och somna ledsen den natten.

 



Lördagen ägnades åt att kolla lite film. Sen begav man sig ut till Skintebo för att beskåda min lagkamrat Henrik Anderssons nyköpta radhus. Vi lirar lite fotboll och snackar bra mycket skit innan jag beger mig till min systers lägenhet i Eriksberg där jag ska sitta barnvakt åt min 8 veckors systers son. Kommer dit och jag agerar direkt faders gestalt. Gungar han och sjunger låtar med min ljuva stämma. Sen så får jag stort ansvar genom att agera blöjbytare. Tog en stund att förstå hur den skulle sitta men sen så gick det utan problem. Så ni som har barn kan hyra mig om ni behöver en grymt bra barn passare.27323-59Här har vi min systers son Casper som jag passade utan problem!

 

Idag är det kvalmatch som står i min filofax. Häcken mot Brommpojkarna och det kommer bli en riktig rysare om ni frågar mig. Annars händer inte mycket i livet just nu men det kommer när man minst anar det. Imorgon är det dags för beach volley boll. Kommer dominera stort.

Det här var allt för den här gången och ber om ursäkt för detta rent ut sagt usla inlägg.


RSS 2.0