Skandal show och OS Guld.....

Ja nu får man ta sig i kragen och skriva ner helgens bravader så Lisa blir nöjd.
 
Fredagen var det träning som vanligt och sen skyndade jag mig till Hard Rock Cafe där jobbet satt och åt. Det bjöds på Oxfile o Pommes frites som var grymt gott. Efter maten så begav vi oss en trappa upp till Bowling avdelningen. Där skulle årets första batalj i Bowling OS avgöras. Jag spelade som i trans och vann helt överlägset. Var det inte strike så spärrade jag stup i kvarten. Efter en timmes spel väntade pris utdelning. Som vinnare fick jag en väckar klocka. Resterande fick tröst pris som bestod av plåster.(Plåster på såren efter min utklassning). Efter det så kom mina systrar till Hard Rock så jag hälsade på dem innan jag tog bilen hem och somnade vid 23 tiden.


Lördagen började med ett styrkepass på SATS.  Efter det så tog vi en lunch på Torget innan vi tog oss till Ruddalen för att kolla Frölunda mot SG97.  Matchen slutade 1-1 i en mycket medioker insats. Efter det åkte jag hem och kollade fotboll och sen kom Sebbe förbi och gjorde mig sällskap i soffan. Vid 6 tiden så åkte vi till Ruddalen för årets inkilning. Finns bara ett ord för denna kväll.. SKANDAL!!

Vi gjorde lite lekar och tävlingar med dem som var grymt roliga. Men efter det så tog allt roligt slut. Det bjöds på en show som var det sämsta jag sett. Var så dåligt så man höll på att somna och skämten var så dåliga att man skämdes att spela i samma lag som dem. Till slut var lidandet över och vi begav oss till Hard Rock Cafe med laget. Där var det rätt roligt, en kille i laget bjöd på inslag som....
+Frivändning på dansgolvet.
+Skrek Twat rätt i ansiktet på en tjej.
+När en i Fame Factory skulle börja sjunga så skriker idioten Håll käften Fucking Twat så alla vänder sig om och tittar på han.

Efter det så gick jag och jeppe hem. Fick skjuts hem så man var hemma runt 01.30 tiden.




Vaknade runt 10 tiden på söndagen.  Tog bilen till Pappa som bytte lite delar på den. Efter det så åkte jag och veckohandla som vanligt. Hämtade även ut en vinst på hästar. 300 kr satt fint i fickan!.  Tog mig sen till Bok rean där jag inhandlade 3 grymma böcker(Henrik Larsson biografi, Bob Dylans memoarer och en skämt bok).
Efter det hämtade jag Adde och vi tillbringade hela dagen hemma hos mig. Fanns inslag som NHL 2006 och OS Finalen i Hockey. Jag och Adde är lite som Arne och Ankan. Kompletterar varann bra. Tyvärr tände inte jag och Adde till förrän i mitten av andra perioden. Men silket tryck det var hemma hos mig när Lidas stänker in 3-2. Det är i medgång jag och Adde är som bäst. Tyvärr vann Adde nån match mer än mig, men berodde till stor del på att han hade Brodeur i mål. Jag hade den okände men ack så värdelöse Turco i mål. Klart man förlorar då trots att jag var 90% i anfalls zon;).

Igår (måndag) så var det bara jobb och träning. Sen hem och lagade mat och kollade film. Idag är matchen mot GAIS inställd så det blir träning istället.

 Till sist så har jag en allvarlig fråga som jag tänkt på ett tag nu. Såg ett program på tv så jag ska se vad andra människor anser om detta ämne...var ett rätt intressant program faktiskt.

Om du får reda på exakt vilken dag du dör, hade du ändrat på ditt liv eller fortsatt leva så som du gör nu?



Djur aktivister och Kalas....

Efter Jenzan har uppdaterat sin blogg så kände jag pressen att min måste uppdateras. Så sagt och gjort. Here it Comes! Veckan har varit rätt jobbig faktiskt. Kroppen har känts tung men kämpat mig igenom veckan i alla fall. Måndagen ägnades åt jobb och träning. På kvällen hade jag individuellt samtal med tränarna där vi kom fram till mycket bra grejer som ska göra mig till en grym fotbolls spelare. På dagen lyckades jag dock få tag i årtusendets Scoop. Fick reda på vilka 2  manliga fotbolls spelare i England som haft sex med varandra är. Båda har figurerat/figurerar i landslags sammanhang. Var helt lycklig hela dagen efter jag fick reda på det. Känns som jag möts med en annan respekt bland medmänniskor numera. Tidningar som Se o Hör, Hänt Extra och La Gazzetta Dello Sport har ringt nu och erbjudit mig jobb. Men som den lojalitet jag har till min klubb så tackade jag vänlig men bestämt NEJ!

Tisdagen var det inte mycket som hände. Adde kom över och vi kollade Real Madrid - Arsenal. En fantastisk match men att vissa spelare var helt under isen. Spelare som Ronaldo(Sponsrad av Mcdonalds), Gravesen(Shreks Pappa), Zidane(Halvbror med Påven) och Guti (Skulle kunna jobba som balett dansös) var katastrof. Underprestera totalt och Arsenal vann klart rättvist.

Ni som läser detta ska få en fin historia av mig som inträffade i Tisdags kväll. Parkerar bilen vid mig och ska gå ca 78 meter till lägenheten. Svänger förbi min pizzeria och känner att jag måste dra en spott loska. Drar en loska mot en stolpe på min högersida. När den är i luften så ser jag mot min fasa att en hund är kopplad i stolpen. Spott loskan lyckas träffa den stackars lilla hunden rätt i ansiktet. Jag skäms och tittar på hunden som ger mig en mycket mycket besviken min. Tittar runt om ägaren såg mig vilket han inte gjorde. Därefter så springer jag hem och skäms oerhört. Vill poängtera att jag inte hatar djur och nåt sånt här aldrig har hänt innan

Onsdagen var det jobb och träning. Dagens träning ägnades åt styrka på SATS. Vi tränar mycket bål träning. Allt för att bli stark och få bra balans. Efter det tog jag mig till Mamma som fyllde ca 53 år.  Bjöds på smörgås tårta och vanlig tårta. Många skämt drogs denna kväll och humöret var på topp.


Igår var jag och kollade på Önnered - Skövde i Handbollens Elitserie. Min gamle Gymnasie klass kompis Gustav Rydergård var under all kritik. Lyckades med konst stycket att missa 5 av 6 skott. Bäst i Skövde var den förre landslags stjärnan Andreas Larsson. Mitt under matchen så lyckades Önnereds målvakt rädda ett skott som fick tankarna på Gymnasie tiden när Adde räddade ett när-skott på Redbergslids Lagkapten Lars Berndhardsson.

I Helgen blir det Hard Rock med jobbet ikväll. Imon e det träning och sen ska jag kolla match. Kan bli Hovås Billdal herrar.  Sen på kvällen är det inkilning med de nya i laget. Kommer bli en kanon kväll kan jag lova. Så alla i GBG. Håll er inne på kvällen.


Till sist så ska jag säga att PA Gullö är en grymt skön kille. Hade varit en dröm att ta en krog runda med han. Händer alltid nåt sjukt med den mannen när han är i svängarna.

Inom en snar framtid kommer en intervju med en sveriges största fotbolls legendarer.. så Håll till Godo!






Smärta och Förlust.....

Ja nu på allmän begäran måste jag skriva om den senaste veckans händelser.. I fredags så åkte jag kommunalt till jobbet igen. Grymt starkt mentalt har jag blivit. Är ingen lek att åka spårvagn till jobbet ska ni veta;). På fredagen så jobbade jag och sen åkte jag och hämtade min bil som vart ur spel några dagar. Sen så åkte jag hem och käka och somnade vid 11tiden. På lördags morgonen gjorde jag några ärenden innan jag åkte till samlingen för årets första match.


Matchen började nervöst från vår sida. Första 10-15 minuterna spelade vi nervöst och hade svårt att hitta positioner i defensiven. Efter hand tog vi över spelet och bjöd stundtals på fina kombinationer. Nåt som vi däremot var dåliga på under hela matchen var att vi hade för bråttom med den avgörande passen. Vi skulle rullat runt lite mer och låtit de få springa och jaga boll lite mer. Men vi har inte tränat nåt offensivt spel alls så det kommer bli bättre me tiden. Var så säkra. Vi hade 2 stolpträffar och skulle haft 2 solklara straffar. Ett under hur han kunde missa de solklara straffarna. Mer straff än när Adde körde över mig i i Nygårdsskolan vintern 2005. Ni som va där vet vad jag pratar om.  För min egen del är jag rätt nöjd med min insats. Visade prov på fin löpvilja och bra närkampsspel. Tyvärr hade jag inte så mycket boll som jag önskade men man kan inte få allt som min gode vän Adde har lärt mig. Så i 90e minuten gör FC Trollhättan mål i en till trasslad situation. Matchen slutar 0-1 och man lämnade planen  grymt besviken. Matchens lirare blir nog ingen alls faktiskt. Tyckte alla gjorde ett bra jobb och ingen som dominera mer än någon annan.

Efter matchen begav jag mig till Billdal för att testa vad denna stadsedel har att erbjuda i Thaimat. Gick därifrån grymt mätt och belåten. Tog därefter bilen hem och däcka i sängen några timmar innan det var dags att laga mat. Hade lovat en viss person en romantisk middag så pressen var stor när jag körde igång matlagningen. Det blev en stor Succe ska jag bara berätta. Tyvärr är receptet hemligt men kan säga att det har med kyckling och pasta. Resten av ingredienserna har jag kommit på efter många års studier. Resten av kvällen blev det melodi festivalen. Som jag har längtat. ´Mina favoriter var Linda Bengtzing och Magnus Bäcklund. Även Lasse Åbergs låt hade sin charm.

Idag har jag varit hos akut tandvården. Visade sig att jag har en visdomstand som dragit upp mitt tandkött som lett till att jag har fått inflammation i tandköttet. Så nu går jag på Antibiotika och inte får dricka alkohol på en vecka.  Men det är inga problem för en sån karaktärsspelare som mig.

Sen har jag och brorsan varit på Åby Badet och simmat och åkt vatten rush kana. Först 500 meter simning och sen några åk. Ger Åbys Upplevelse bad 3 Badringar av 6 möjliga. Sjukt mycket barn och långa köer drar ner betyget.

Resten av kvällen har ägnats åt att tvätta och städa. Lagom roligt. I veckan händer det grejer som....

+Jobb
+Träning
+Kolla Handboll
+Individuellt samtal me tränarna
+Champions League

Till Sist så önskar jag att Niklas Wikegård och Lasse Granqvist nån gång kommenterar en match ihop.


Och till Sist Sist så visste ni att 90% av alla kvinnor svänger åt höger direkt när de går in i en klädaffär?


OS Guld och Ted Borg.....

Ja nu har det äntligen hänt. Åkte idag kommunalt till jobbet för första gången på typ 20 år. Är mycket  bekvämare och varmare att ta bilen har jag kommit fram till. Fick gå en sträcka på 400 meter i  minus 30 som var på väg att knäcka mig. Men gjorde som Björn Lind brukar säga. Bit ihop och ta pepparn dit du ska!. På spårvagnen skymtades även Ted Borg(Egyptolog)... Adde vet vad jag menar.

Känns skönt att vi har tagit 2 guld redan. Undrar var han krönikören(Jonas Karlsson) på Svt tycker om det. Han trodde ju inte Sverige skulle ta ett enda guld. Kan väl dra ihop lite grejer vad jag anser om OS än så länge...

+ Tycker att Jan Rippe är en skön kille i studion
+ Björn Linds spurt var inte att leka med
+ Dam hockey är under all kritik
+ Niklas Wikegård är grym som kommentator. Skulle passa fint i vårt gäng på helgerna.


Helgen som gick var ett enda stort fiasko. Fredag så blev det film. Skeleton Key. Skräck film så jag hade lite problem med att somna efter filmen.  Lördag blev det träning och xbox med Adde. Kollapsa till På Spåret.  Vaknade kl 04.00 i Adams säng och tog mitt pick o pack o gick hem i nattens mörker. Söndagen ägnades åt att laga bilen vilket visade sig svårt.  Var tvungen o köpa delar för 2000 kr. De pengarna skulle jag använda till att köpa en42 tums tv. Ett tips till alla som har bil: Sluta köra om 3 lampor lyser på instrument brädan!

I Helgen är det årets första träningsmatch. Så kl 13.00 är det avspark på Ruddalen för alla intresserade. På programmet står det Frölunda -  FC Trollhättan.

Till sist så saknar jag "Dongen"(Peter Hedin) sjukt mycket.  See you in English

Sen så hälsar jag till Hanna/Helly som typ inte kommer hem från Thailand. En stor förlust för sverige!;)

För övrigt anser jag att Lasse Granqvist(Radiosporten) ska få Nobel priset!


Dessa Skåningar och vykort...

Undebara fredag igen! I morse var det ett lik som steg upp ur sängen. Tror jag är 50% zombie faktiskt. Är helt sjukt trött just nu på morgonen. Denna veckan har varit sjuk på många sätt. I måndags så var det jobb och träning. Gick av träningen efter 30 min pga av känning i ena låret. Så jag åkte hem och somna direkt. vaknade sen med att jag frös ihjäl. Fick en blixt förkylning. Så på tisdag och onsdag var jag hemma från jobb och träning och kollade film. Tur man har en syster som kommer förbi med semlor när man är sjuk. Stora plus poäng!  Så hann med att se alla Wallander filmer medans jag var sjuk. Även Madagascar såg jag, vilket för övrigt är en fruktansvärt bra film. Speciellt ett måste för alla med barn.
 
På onsdagskvällen så var jag, Erik o Chey o hans fru och kollade på Euro Jump (friidrottstävling) i Scandinavium. Först så trodde jag att jag hade tappat alla biljetter på vägen. Visade sig att Erik hade lekt fick tjuv och tagit dem ur min ficka. Sen kom nästa nederlag. Ett riktigt knyt nävs slag i ansiktet som man uttrycker det!  Som expertkommentator har dem tagit Staffan Strand. Kan man göra ett sämre val? Den andre kommentatorn säger till Staffan: Välkommen till Göteborg!
Staffan svarar: Jajjemän, bla bla bla... (Varför inte säga bara tack istället ditt stolpskott?)

Sen så fortsätter kvällen med massa olika grenar. Allt ifrån en tjej som såg ut att ha väldigt ont när hon skulle hoppa höjd, till en kille som hoppade stavhopp i hjälm. Han är min idol!

Sen kommer dagens största skandal! Skånes Linus Thörnblad vinner Höjdhoppet på 2,26. Efter intervjuas han och säger följande otroligt korkade kommentar(på ful skånska också):

"Ja, Det gick upp och ner idag. Kändes bra i början men tappade i slutet. Men känns skönt att vinna inför denna underbara publik i Globen"(Du är i Scandinavium Skåne jävel) hahahaha

Publiken börjar bua ut han men han märker inte att han sagt fel. Efter några sekunder tar han micken av reportern och då tror man att han ska be om ursäkt och säga förlåt. Då säger han bara : " Det var skönt att vinna".

Så var den kvällen förstörd. Tack så himla mycket! hahhahha.

Så på torsdagen var man tillbaka på jobbet och träningen igen. Båda hade saknat mig. Så man gick rätt in igår och vann tempo spelet som vanligt. Börjar bli en vana just nu. Tappat motivationen nästan.
I helgen blir det träning, klippning, kalas och kolla Blåvitt - Djurgården.

Till Sist!
Sist så ställde jag frågan vem som försökt och sova i en rabatt mitt i vintern? Svaret är Adde.


Till sist får jag tacka Hellyhansen för det underbara vykortet! Stor klass på det!




Superstar Jonas Bjurström

Superstar Jonas Bjurström


Intervju med Trelleborgs Jonas Bjurström

Nu under några veckor kommer jag försöka ta pulsen på några spelare runt om i Superettan. Denne veckan:

Intervju med Trelleborgs stjärna Jonas Bjurström.


·        Hur har försäsongen gått så här långt? Har det varit en tuffare försäsong än du har varit van vid?

 För min del var förra året betydligt tuffare med tanke på min ljumskskada som jag dragits med. Men för de övriga i laget har det varit en fortsättning på den träningen vi byggde upp förra försäsongen.



·        Hur ser en typisk vecka ut i Jonas Bjurströms liv?

Vi tränar 5-6 dagar i veckan plus en match, så alla dagar innehåller ju fotboll. Förutom fotbollen så försöker jag måla en del tavlor, när jag har tid och lust. Bohman har faktiskt köpt två stycken. Annars trivs jag inte alls lika bra i Malmö som i Göteborg.


·        Har ni fått några nyförvärv som imponerat på dig?

Vi har ju fått en del nya och tiden kommer bevisa om de blir lyckosamma i TFF . Vi har fått två islänningar som ska vara ganska bra sedan Axel Kjäll från Örebro  som jag tror kommer göra hyfsat ifrån sig.Även Björn från Helsingborg och Michel Mensah från Ghana ska vara två bra forwards.


·        Då ställer jag frågan i vilken klubb som du trivts bäst i? Socialt och spelmässigt.

VF med viss konkurrens av Norrköping.  Nackdelen med TFF är att killarna är uppdelade i Malmö, Lund och Trelleborg , det blir inte samma gemenskap. Men jag har trivts bra i alla klubbar jag varit i.


·        Du börjar komma upp till åren nu din gamle stofil. Var ska du göra efter din så kallade karriärs slut?

Det är en riktigt bra fråga faktiskt , ska jag svara helt ärligt så vet jag inte. Det är inte så att jag inte har tänkt på det utan jag vet helt ärligt inte något som jag skulle tycka vara roligt att jobba med. Fast ett mål har jag dock. Det är att starta något eget någon gång i framtiden.


·        Enligt säkra källor så har du Bob Dylan bild tatuerat på din kropp. Är han din förebild?

Förebild är inte rätt ord men hans texter är helt otroliga , det spelar ingen roll hur man vrider och vänder på det , det finns ingen som kan jämföras. Rock n roll.


·        Vem är den sämsta fotbolls spelaren du spelat med? (du får inte säga mig )?

             Utan tvekan Wyn Bellotte från Kanada. Han var helt talanglös. Vi spelade ihop i Norrköping och han lurade nog alla i hela staden på något.

·        Vem är den skönaste fotbolls spelaren du spelat med?

Oj det finns många , ska jag ta ut några är det väl Richard Richardsson, Annti Sumiala, Anildo Spencer, Henke A, inte dig, Jonas Lundèn, Dessa, Skogvard, Jocke, Fredrik Bild, Adam,  Jag har en förmåga att tycka alla jag spelar med är sköna så det kanske är jag som är skön.Jag är skön.


·        Vad är det sjukaste som hänt på en match du spelat i?

Vi spelade en turnering i Holland med IFKs U-trupp , vi spelade final och det gick till straffar. När en spelare i vårt lag  ska gå fram från mittcirkeln för att lägga straffen början han pissa så det rinner ner för benen och så gör han segertecknet åt de på bänken. Det var kanske 1000 på läktarna som måste sett det. Jag säger inte vem spelaren var.


·        Vilket lag av dem du har spelat i har haft de roligaste lagfesterna ?

Utan tvekan Norrköping,Vf kommer också utan tvekan på andra plats sist TFF eftersom de är obefintliga nästan.


·        Hur är Conny Karlsson som tränare? Vem är den bästa och sämsta tränare du haft?

Jo han är en bra tränare. Bästa tränaren jag haft är nog Olle Nordin. Det var alltid full fart på alla träningar. Sämsta är utan tvekan Håkan Ericson.


Så nu kommer lite snabba frågor som jag vill du svarar på:


Öl eller sprit?                                     öl

Brunett  eller blond?                           spelar ingen oll

Vikingarna eller Barbados?                Vad hette han sa du?

Axel Kjäll eller Olle Nordin?              Olle Nordin

Frölunda eller Norrköping?                  Frölunda

Göteborg eller Stockholm?                   Göteborg

Big brother eller Robinson?                  Big brother

Fotbolls stjärna eller rock stjärna?        Rock  n  Roll


Ordentlig Vurpa och utbytesstudent från Australien.

Gloory Gloory Monday. Sitter på jobbet och gäspar nu. Hade gärna legat i sängen och sovit några timmar. Så har ännu en helg passerat förbi, sjukt fort som vanligt. I fredags var det träning och sen blev det film på kvällen. Kör just nu igenom alla Wallander filmerna. Ger de 3 käftsmällar av 5 möjliga! 

På lördagen blev det att träna på morgonen. Hann även med att tvätta lite kläder(Vuxen poäng). Träningen var på SATS och bestod av mycket bål träning och styrka övningar.  Så det blev typ över 2 timmars styrka totalt. Sjukt jobbigt men skulle aldrig erkänna det inför tränarna;).  Efter det blev det en rundtur på Frölunda Torg för att leta efter skor. Tror inte jag är byggd för att ha skor. Hittar inga skor som är snygga på mig. Eller kan det vara att jag är så jävla ful? Nej skulle inte tro det;)  Så efter det gick vi o käkade lunch istället.

Så sen drog ja mig hemåt i en stund. Mamma kom och hämta upp mig och vi drog till min kusin som fick barn förra veckan. Han är världens sötaste bebis. Att man själv har varit så där liten är otroligt.  Så vi va där en stund och jag fick lära mig hur en förlossning går till. Jag kommer svimma när min blivande fru ska föda. Lät helt sjukt;).

Så efter bebis kollandet drog ja mig hemåt o sov en timme innan jag begav mig till årets första lagfest. Var sjukt roligt hela kvällen. Det var inslag som:

*Utgav mig för att vara australiensisk utbytes student.

*En i laget körde dans på bordet. En riktig karaktär den killen.

*Försökte komma in på ett ställe genom att säga att gamla kända före detta frölunda  hockey spelares namn. Gick inget vidare kan jag säga. Hur fan kan inte Arto Blomsten och Tero Kozkela komma in?

Lyckades knäcka en kille som stog i korv kiosken före mig. Stackars kille var taskiga vi var mot han. Inte ett rätt hade han klädes mässigt.  Förlåt:)

*Drog detta decenniets vurpa utanför min lägenhet när jag hade stegit ur taxin. Ramla rätt i snön och skrapa axeln. Som jag skratta.!

Så det var helt enkelt en helt sjukt rolig kväll! Kontinuteten var stor i lördags! Tackar!


På söndagen blev det veckans mat inköp och fotboll på tv. Grymt mysigt!



Så till sist undrar jag vem som gjort följande?

"Vem i min kompis krets har försökt sova i en rabatt mitt i vintern efter en blöt kväll?" Kan tilläggas att jag fick hämta han mitt i natten.










Ryggen och Drömmar......

Ja fredag igen. Bra dag o skriva ett inlägg igen!;) Denna veckan har träningen stegrats lite. Lite jobbigare träningar så nu har ryggen blivit helt konstig. Doktor Mengele får lösa det illa kvickt. Så i början av veckan var det en del mjölksyre träning. Riktigt gött ibland o springa ihjäl sig även om humöret får sig en sned tändning lite då o då;)  Annars har jag kommit in i en sjuk dröm period. Drömmer om att jag är bandy proffs i Ryssland och att jag är boxare. Kanske säger drömmarna vad jag ska börja träna istället för fotboll.. vad vet jag?.

Så nu till helgen är det en hel del grejer som händer. ikväll blir det nog film. Orkar inte me nåt annat på fredagar. Är sjukt trött på fredagar. Imon ska jag träna på förmiddan. Sen ska ja nog o hälsa på min kusins bebis Hugo. O på kvällen är det lagfest! Har stora förhoppningar på det. Brukar alltid bli något roligt på de festerna.  Jag har ju klippt ihop en film som kommer ha premiär imon kväll. En riktigt toppen film som kommer få 4 Oscars tror jag. Ska bli

Sen ska jag även berätta en rolig sak som Theo 5 år sa nu i veckan: Jag ska sola mycket i sommar, så jag blir lika brun som min idol Ronaldinho.Egentligen vill jag vara lika brun som Samuel Etoo.

Sen nu under veckan har jag blivit utmanad av Adde i en duell om Fotbolls VM 94. Kan lungt säga att jag vann överlägset enkelt med 18-15(20 frågor). Så nu är man mästaren i fotbollskunskap!

Till sist så vill jag varna Thailands  befolkning som just nu har 2 riktiga nötter i erat land. Helly o Hanna är där och redan lyckats åka till ställen som är helt förstörda. Sen tror jag att dem 2 är de enda i världen som har Resväskor med sig när de åker runt. Så Thailands befolkning, Håll er inne!

Sen så har jag lite smått och gott som jag kommit på nu det senaste:

*Att Nike fotbolls skor är grymt smala. fick inte ens på mig skorna.

*Att det är 2 veckor kvar tills vår första träningsmatch.

* Att det här klimatet vi lever i är deprimerande.



Till sist undrar jag vem som gjort följande?(inklusive mig själv?)

"Vem i min kompis(även jag inräknad)  krets har varit millimeter från att bli påkörd när han såg en orm och blev helt skrämd och hoppa ut i vägen?"




Till sist kommer ett gott ordspråk tror jag det heter:  Där fick jag vatten på mitt kuvert!





Avslöjanden..

  • Ja då är det dags o ge er svaren på frågorna jag ställt här på bloggen!

    Den som har kört mot trafiken är Adam. Vi(Jag,Sebbe,Adde) skulle handla mp3 spelare åt Adde på Elgiganten i Hisings Backa. På vägen hem så hetsar vi Adde till den grad att han drabbas av panik och kör på fel sida av vägen. Så Adde e svaret!
  • Den som lyckats hamna på Järntorget är så klart Måns(Sebbe för er som inte vet). Var ute en kväll då den inte helt friska Måns bestämmer sig för att gå till sina hockey kompisar som är ute o festar på Harrys. Han börjar gå från Brunnsparken men efter en stund hamnar han på Järntorget. Bra Gjort!  Så svaret är MÅNS!

  • Den som försökta ragga på en tjej genom att snacka SAAB hela kvällen är Simon. Var på Nyår då en tjej från Skåne var på besök. Simon drar genast igång fördelarna med SAAB(Finns det några fördelar me SAAB?) jämfört me Volvo. Tjejen lyssnar väldigt väldigt intresserat på Simons 2 timmars presentation av SAABs historia. Tyvärr lyckas inte Simons charm fullt ut. Så han hade ingen lycka där i alla fall. Bättre lycka nästa gång! Så svaret är Simon!