Golfklubbor är skoj att kasta...

Nu är man tillbaka igen. Tyvärr så blir det inte lika mycket bloggande som tidigare. Det förklaras att jag håller på och skriver på Häckens hemsida också. Får väl försöka berätta lite vad som hänt nu det sista.


Får tillbaka min lägenhet i Majorna nu i slutet av maj. Ska bli skönt med egen lägenhet igen och aldrig fel och handla lite nya saker.


Det har även varit inofficiellt världsmästerskap i frisbee golf där Carla gick segrande ur det. Vinsten var på grund av att han hade bästa disken. Det bjöds på kast med ett litet skutt, kast med ordentlig vilja.image142



Vi har även grillat i Skatås där vi helt ärligt åt den godaste korv med bröd jag någonsin ätit.  Om det var korven eller kock mästaren(jag) som gjorde att det smaka så gott låter jag vara osagt..image143

Sen när vi satt där och grilla så blev vi lite sugna på att kasta lite frisbee. Så det var ett frisbee lag som var i närheten och träna. Så vi lånade en av deras frisbee och började kasta. Slutade med att jag blev inbjuden att vara med och träna med dem nästa vecka. Tror jag hoppar det.


Det roliga som hänt är att vi varit på Stand Up med Peter Wahlbeck och Mårten Andersson.  Tror aldrig jag skrattat så mycket under 2 timmar. Man gick därifrån med ont i magen o käke för man skratta så mycket.

image144image145
Har även hunnit med en hel del golfrundor nu. Tyvärr kan golf vara himmel eller helvete. Nu det sista är det rent helvete. 2 golfklubbor flög rätt in i staketet och 1 klubba kastades rätt ut i skogen.  Sen såg jag även en orm i buskarna när jag leta efter alla mina bollar som slogs käpprätt åt helvete..

image146

Fotbollsmässigt går det helt okej.  Vi är med i toppen och formen börjar kännas okej. Men är många matcher kvar. Spelade match mot BP förra veckan och slutade med spräckt läpp och ömmande näsa. Var enligt källor riktigt osexig med blod i ansiktet. Det är då man är glad över att tv är där och filmar... eller inte..


Inträffa även något riktigt märkligt nu i veckan. Går på en gata vid Redbergsplatsen när någon kommer gående mot mig. Han ropar på mig och frågar om jag är jägare. Jag svarar nej och undrar varför han vill veta de. Visar sig att en älg har sprungit in i en butik och de vill att jag(om jag kunnat) skulle skjuta ner älgen. image147


Sett Göteborgsvarvet där min bror gick i mål på 1,52. Inget vidare resultat så nästa år planerar jag att krossa den tiden.


Till sist ska jag hylla Peter Lemarcs  senaste skiva och Brolle. Helt grymma är de 2!

På återseende!

Och glöm inte kommentera så gör ni min dag!


RSS 2.0