Flyttar och däck..

Äntligen har man internet igen och kan nu börja blogga igen. Det har hänt en hel del sen sist jag skrev så blir lite småkorta historier om vad som hänt.


•-          Har nu flyttat tillbaka till min lägenhet i Majorna igen. Har bott där nu i några veckor o är riktigt gött när man fått den iordninggjord.  Bara en dvd hylla gick sönder under flytten men sånt som händer Simon...


•-          Morsan har varit på Sicilien en vecka. Pratar numera bara italienska och har tatuerat in gudfadern på axeln. Enligt rykten så är hon nu med i den sicilianska maffian.


•-          Har provat på vindsurfin. Var sjukt svårt.


•-          Varit och gjort ett reportage om vår vän Jesper Johansson och hans fotbollskarriär i Lerkil.  Den kommer säkert upp inom en snar framtid men kommer här en bild på våran idol..


•-          Hjälpt min syster och flytta in i deras hus i Torslanda. Lyckades bara förstöra en kaffekanna under flytten vilket är nytt rekord för mig.


•-          Hållt på att elda upp hela min lägenhet. Vi hade beställt mat en dag på pasta hause. Dagen efter skulle jag käka de som blev över. Maten låg i folie form typ och tankspridd som jag är så slängde jag in den i micron o körde igång värmen. Tog inga många sekunder innan det blixtra o lät inuti micron. Tänkte att nu sprängs hela lägenheten men så var inte fallet som tur är.


•-          En dag skulle vi upp till Stenungsund och hälsa på mor , syrran och Casper. Ska ta bilen från parkeringen hos mig. Kör 200 meter innan jag märker att någon rolig idiot har tryckt in ett stort jävla rakblad rätt in i däcket. Så blev att jag o Sebbe fick till att sätta på reservdäcket och in på en verkstad. 1100 kr fattigare blev man. Roligt o lägga pengar på sånt...


•-          Hade en underbar överraskningsfest för Simon på midsommar. Han blev sjukt överraskad och festen var supertrevlig. Många skandaler bjöds det på och som tur var så var inte jag inblandad i dem.. Hahaha.


Annars så flyter fotbollen på. Vi leder serien just nu men har inte ens spelat hälften av matcherna så är en lång väg kvar att vandra.  Om 3 veckor har vi våran underbart långa semester som är exakt 7 dagar.  Får se vad man hittar på under den veckan. Hade gärna haft lite mer ledighet men de e priset man får betala som fotbolls spelare.

Ska försöka uppdatera lite oftare men skriver även på Häckens sida.

Kommentera gärna och glöm inte o skriva om de e nåt speciellt ni vill ja ska filosofera om.. hahhaha


/Peter


RSS 2.0