Världens mest stolta morbror!

27323-57

En helt ovanlig spelkväll....

Det som skulle vara en fantastisk spel kväll hos mig slutade i tragedier. Kvällen var spikad och förväntningarna var stora. Jag och min lag kompanjon Jesper hade laddat upp med laxbiffar och potatis innan matcherna skulle börja. Vi ville ha de perfekta förberedelserna. När vårat moståndar lag (Carla och Spadde) dyker upp så blir de avundsjuka och rädda för våra extremt noggranna förberedelser. Matcherna drar igång och spelet vi börjar spela på xboxet är Fifa 2006.  Jag och Jesper vinner första matchen med vårt underbara Italien. Därefter torskar vårt lag i 3 raka matcher. I det läget ska jag berätta för er läsare att man mår så himla dåligt. Att förlora en match i fotboll är ingenting mot att torska i xbox mot Spadde o Carla. Jag mår riktigt dåligt just då ända tills vi tar 2 raka segrar och vi har kvitterat till 3-3 i matcher. Då händer det som inte får hända. Jag går ner i tvättstugan och när jag kommer upp så har Jesper tagit Serbien Montenegro som vårt lag. Direkt känner jag att det här går åt helvete. Vi öppnar matchen starkt men missar flera klara chanser. Spadde o de gör 1-0 och till slut så står vi som klara förlorare i den matchen. Nåt som inträffar i matcherna är att Spadde gör mål och bjuder på en målgest som jag tolkar som hån mot mig. Jag blir rasande och är inte sen att slå ner Spadde och även förflyttar cirka 3 kotor i ryggraden.  Lag Carla/Spadde vinner till slut med 5-3 i matcher.

Därefter byter vi spel. Vi går över till NHL 2006. Där vann jag och Jeppe sist med 5-0 i matcher. Kommer detta upprepa sig?  Vi vinner första matchen klart och även andra  i sudden death.  VI torskar dock nästkommande match och Carla o Spadde känner att de är med i matchen igen. Nästkommande match spelade vi aldrig klart och här kommer anlednningen.
Jag och Jesper gör 1-0. De kvitterar till 1-1 innan 2 individuella misstag gör att vi leder igen med 3-1. Då får den ena killen i lag Spadde/Carla sig en "känga" av hans lag kompanjon för han bjuder på såna misstag. Det slutar med att de börjar slåss och sen vägrar spela mer. De skulle åka hem ihop men den ena av de 2 fick gå hem innan jag tog min karaktär och körde han hem. 

Frågan alla ställer sig nu.  Kommer de försonas innan lördagens fest?


PS: Alla resultat kanske inte stämmer till 100%.




Bekännelse!

Som många av mina vänner vet är att jag är väldigt dålig på att ljuga. Man ser rakt igenom mig.
I dessa tider så ringer det mycket telefon snubbar som ska vara roliga o försöka sälja nåt. Jag har väldigt svårt att säga nej till dem och här nere kommer mina anledningar till att jag inte vill ha det istället för att enkelt bara säga: Nej tack!

* Ska flytta till USA , berättade att jag fått stipendium och sånt. tog 10 min och hitta på den historien.
* Inte jag som bor här. Jag är inneboende hos Peter.(Ändå uppgav jag mitt namn Peter)
* Inte jag som äger lägenheten. Är min pappa som sköter mina affärer.
* Sagt jag ska flytta till Norge och rensa fisk.
* Sagt att lägenheten ska hyras ut och därmed ska flytta hem till min pappa.
* Sagt jag hyr lägenheten i andra hand och jag ska precis flytta ut.

Dock har jag så svårt att säga nej att jag lyckats få..

* 1 par herrstrumpor
* 1 dam rakhyvel
* 1 herr rakhyvel
* 1 års prenumeration på Slitz.
* 3 månaders prenumeration på GP.


Mitt i livet!

Jag har varit lite lat nu det senaste med bloggandet. Ska försöka berätta lite om vad som hänt i mitt liv och lite tankar om vad som rör sig i min sjuka skalle. Det senaste i mitt liv är att jag tänkt söka in på journalist folkhögskola. Gillar ju att skriva så varför inte skaffa det som jobb istället för att sitta här och blogga utan att tjäna något;)?  Men här kommer nu det senaste i mitt sjuka liv.

  


Jag har hunnit bli 22 år och tänkte berätta om min fest med mina vänner(Jag vill tro att de är mina vänner i alla fall). Festen var på fredagen trots att jag fyllde på söndagen. Folket som var hade en grym inställning. Det började lite spänt. Man skulle kunna säga att det var 2 läger i min lägenhet. Den ena gruppen bestod av mina fotbollsvänner och den andra gruppen var mina barndomsvänner där ett flertal av dem lirar hockey. Sen kom även min tjej kompis Matilda som enda kvinna på festen. Hon var först väldigt skeptisk men som den 32% man hon är, så kom även hon snabbt in i gänget. Allt eftersom festdeltagarna får i sig mer alkohol, så blir festen mer och mer rolig. Till slut är den så rolig så hela festen sitter och sjunger allsång. Vi turas om att vara DJ och alla sköter det med bravur. Ända tills Dongen (Peter Hedin) får sköta knapparna. Allsångs folket blir så arga över hans låtval att han tidigt blir utsparkad ur DJ båset. Så håller vi på i flera timmar tills någon knackar på min ytterdörr. Jag tror direkt att nu blir jag vräkt pga av våra stämband har använts i höga toner. Det visar sig vara min finska granne som är i onyktert tillstånd. Jag bjuder in han som den granne jag är och han finner sig snabbt välkommen i sällskapet. Kan bero på att min gode vän Jeppe är finsk och de fann varann direkt. 27323-54(Jeppes underbara bringa)Till slut när klockan är runt 01.07 så bestämmer vi oss för att göra stan osäker. Sagt och gjort. Tar spårvagnen in till stan där Monstret Måns kräver att vi ska göra ett inhopp på  hans favorit ställe Bryggeriet. Enligt källor i tidningen Metro så är Måns en sån stamkund där att han kallas ”Chefen” eller ”Don Corleone” av nattklubbens personal. Vi kommer dit 01.28 och åker hem 02.03. Blev en snabb kväll men hade det så sjukt roligt att det ryktas att jag kommer hålla i en likadan fest nästkommande helg.

 

På söndagen hade jag kalas med min släkt som är typ en utav världens minsta släkt i antalet. Vi var cirka 8 stycken. Fick mycket fina presenter. Ett soffbord, matta och lite andra grymma saker som kan vara bra och snyggt hemma. 27323-56

 

I fotbollen har vi kommit in i ett riktigt flyt. Vi vann 4 raka för några veckor sen men sen torskade vi mot Norrby med 1-0. I helgen spelade vi mot serieledande Sylvia. Vi hade 6 man borta från matchen innan men lyckades ändå slå dem med 2-1. Nu måste vi vinna återstående matcherna för att ta ikapp de 2 lagen som ligger överst. Vi är 5 poäng efter 2an. Sen får vi se vad som händer efter säsongen. Känns som det är rätt läge att röra på sig så man får se vad som händer i framtiden.

 



Så i lördags dagen innan matchen var man på bröllop. Det var ingen mindre än vår skyttekung i laget Hannes som gifte sig. Bröllopet var i Nödinge. Vi kommer dit, hälsar på Hannes föräldrar som står utanför kyrkan. Slår oss ned och inväntar Hannes underbar numera fru Camilla. När hon ska marschera in så händer det som inte får hända. Orgeln visar sig vara trasig så det låter som Dracula spelar på orgeln. Hon kommer till altaret och Hannes säger ja väldigt fort. Sen sjunger en ung kille ”kärleken förde oss samman” riktigt bra faktiskt. På vägen ut fortsätter Dracula och jävlas med orgeln. Men som tur är så skrattade brudparet bara åt ”orgelskandalen”. Efter det så åkte vi till fest lokalen där det bjöds på underbart god mat och mycket fina tal. Vi som spelat med Hannes vet att han är en helt underbar kille men efter det talet som han höll till sin fru var det finaste jag nånsin hört en kille säga. Hannes är en sån kille som man vill att ens dotter kommer hem med. Går inte att tycka illa om världens bästa Hannes.

 

Idag har man varit sjuk andra dagen i rad. Har ändå hunnit med lite saker idag. Varit och hämtat min bil som varit på service och sen varit på möte som var grymt intressant. 27323-55Så ikväll spelar Sverige mot Liechtenstein. Tror på 4-0.

 

Till sist så undrar jag om man kan bli kär/förälskad i någon även om du inte sagt mer än hej och tack till personen?

 

Till absolut sist så är Idol 2006 helt grymt! Tack Anna för ditt bidrag av Abbas ”Ring Ring”

Har den numera som ringsignal på mobilen.

 *Även tacka Stickan för den fina present jag fick av han i samband med min födelsedag. Även tacka alla andra för underbara presenter..

RSS 2.0