Flyttar över till denna blogg så man kan få kommentarer från sina mammor :)

måndag 30 november 2009

Svett och kylskåp


Man somna gott igår. Jag imponerade genom att hålla mig vaken till 5 thailändsk tid och se Zlatan komma in som en kung och avgöra den största matchen i år. Anna hade vid denna tidpunkt somnat ordentligt så jag satt ute på en pub med lite vänner som håller till här nere. När jag blev väckt av Anna Anka imorse var jag skapligt trött kan jag erkänna. Men lite kaffe och frukost gjorde susen och vi gick de lätta 23 stegen ner till stranden. Där snodde vi 2 solstolar och la oss mitt på stranden som 2 soldyrkare. Där låg vi en bra stund och man insåg att sol gör mirakel för kroppen. Efter några timmars solande blev det en promenad på stranden där Anna gick och jag fick försöka hålla jämnt tempo(hon går som man själv springer) med henne. Nu på eftermiddagen blev det lite massage för oss båda. Anna tog en oljemassage och jag tog en thai massage. Det var en 1 timmes lång pina för han stretcha och töjde mig som jag aldrig varit med om. Jag är ju lika stel som ett kylskåp men efter denna timme känner jag mig lika lätt som Patrik Sjöberg på marijuana. Roligast idag är att jag har fått en helt sjuk bränna. Halva mitt bröst är brunt medans andra halvan inte har fått någon vidare färg. Ser riktigt sjukt ut så jag blir bra mobbad av min Anna Anka. Orsaken till detta kan vara att jag glömde smörja in hela kroppen imorse. Måste missat halva mitt bröst enligt min bränna i alla fall.
Nu blir det ut och äta här i närheten. Anna beställde in en thairätt igår som var skapligt stark. Hon svettades som tusan och de söta svettpärlorna på näsan kom fram igen. De har man saknat. Så tror hon kommer beställa in något mindre starkt idag.
Ha de gött!
/Peter och Anna

Vi starta resan på landvetter för att sedan ta oss till Stockholm och Arlanda. Där blev det ett matstopp på Max. Klasshamburgare rakt igenom. Helt plötsligt dyker klasskamraten Robban upp från ingenstans. Visar sig att han och sin fru Sofie varit på smekmånadsresa i Mexico. De var skapligt bruna om man säger så. Tjöta lite med dem och de längta inte direkt hem när jag sa att vi skulle vara borta i 3 veckor. När vi går på planet till Bangkok så är det fullbokat. Försöker i ren desperation få gnällt till mig första klass(skyller på jag är för lång för att sitta i ekonomisk klass) men utan resultat. Kaptenen gör bort sig när han ska tacka för bra samarbete(Corporation heter det på engelska). Han säger istället ”thanks for the operation”. Vi hamna i ett säte med 3 men som tur är så försvann mannen bredvid oss kvickt till sin familj som satt längre bort. Anna var snabb då på att ta fönsterplatsen vilket hon har ockuperat nu under hela resan. Folket runt oss har varit tysta även om några är riktigt packade av alkoholens sötma. 3 personer på flyget vinglar runt här på planet. Anna har nu ätit sitt första äpple för resan. Ni som vet hur hon äter äpple förstår att det låter över hela planet när hon smaskar igång.

Nu är vi äntligen framme på Koh Lanta. Gubben som körde oss hit var ett riktigt orginal men de berättar vi mer om imorgon. Nu ska vi njuta av en romantisk middag o sen se Barcelona krossa Madrid..

RSS 2.0