Debut och annat smått och gott...

Hej och välkomna tillbaka kära läsare! Bättre sent än aldrig kanske man skulle kunna säga om mitt bloggskrivande just nu. Sist jag skrev var precis innan jag åkte hem på semester i början på juli. Min förra dator gick in i väggen ungefär som Jörgen Brink gjorde i sina glansdagar.image100 Sista matchen innan semestern var mot Tromsdalen hemma. Det stod 1-1 när jag kom in med 14 minuter kvar att spela. Vi lyckades göra 2-1 i absolut sista övertidsminuten och glädjen gick inte att ta miste på. Ett fint slut på vårsäsongen och fint att ha med sig under semestern. Eller semester och semester, vi fick med oss ett sjukt träningsprogram med oss hem som vi skulle följa. Men här nere kommer lite smått och gott från 10 dagar i Göteborg.  Vi hade 10 dagars semester och var riktigt trevligt och träffa familj och vänner. Tyvärr var 10 dagar lite för kort för att hinna träffa alla man skulle vilja så man var väldigt stressad hela tiden. Var så mycket man ville hinna göra men inte så mycket man hann med. Veckan innan jag åkte hem så tog jag ju mitt gröna kort i golf så nu när jag var i Göteborg så fick jag köpt mig massa golfsaker såsom golfklubbor, bag, skor och regnställ o lite mer smått och gott. Allt för att min satsning mot Tiger Woods ska gå så fort som möjligt. Roliga var att när jag köpte golfsakerna så lyckas jag som vanligt att glömma något, denna gången var det golfskorna som jag dagen efter fick åka tillbaka och hämta. Väl hemma så var jag ute och spelade med min mamma och sebbes mamma Jeanette. Jag börjar direkt och slå ut första bollen långt ut i skogen så den hitta vi aldrig. Resten av rundan blandar jag och ger och inser att min sving är under all kritik. Vi spelar bara 9 hål på grund av regnoväder.image101Tisdagen var planerad för utgång vilket det även blev.  Det blev jag, Carla, Sörre och Spadde som drog igång förfesten. Förfesten ägde rum i min lägenhet som i detta läget hyrs av Carla. Carla hade putsat upp lägenheten ordentligt så nu e den helt enkelt en fantastisk lägenhet. Kvällen går vidare sen på Trädgårn där man träffar massa vänner och även alkoholiserade allsvenska spelare och fd Big Brother stjärnor.

image102

Resten av hemvistelsen ägnades åt träning, träffa vänner, flickvän och shopping vilket var ett måste med tanke på klädutbudet här uppe. image103Min syster o hennes son och kusinen Hugo på kort.

Med mig på resan tillbaka till Sogndal var Mamma. Jag hade massa saker med mig i bilen såsom golfbag o massa annat som jag köpt under tiden hemma.  Mamma tar då ansvar och ber mig ställa alla mina saker utanför bilen så hon packar ner det. Resan går fint upp och jag packar upp min dator för att kolla lite fotbolls nyheter som vanligt.  När jag startar datorn har bilden kollapsat och jag ringer då rasande till min mor. Visar sig att hon har slängt in datan i bagaget så den har fått åka runt o runt under resans gång. Så blir helt enkelt att jag fick köpa en helt ny dator som min pappa och syster tog med sig upp. Ska även berätta att jag spelade lite golf när mamma var uppe. Och då gick jag flertal hål på par. Fått i ordning på svingen så nu börjar jakten på att gå ner i handicap.. image104Ska även berätta att en god vän till mig har haft lite problem med sin ?privata? sak.  Så för någon dag sen så besökte han ett sjukhus för att göra ett ingrepp ? a la strängborttagning?. Så nu har man fått sett resultatet av detta ingrepp och har aldrig sett något så sjukt. Ska villigt erkänna att jag höll på att dö. Stackaren lider av enorm smärta för tillfället.Sen så har jag fått massa presenter även om min födelsedag inte e förrän om cirka 2 veckor. Fick saker såsom kaffekokare(dricker inte kaffe men vuxenpoäng o äga en egen), Golfkeps, eltandborste(mer vuxenpoäng) och handsfree till mobilen. Stort tack för det lillebrorsan! Även för Headsettet till datan!Sen har min pappa och syster plus sambo och deras son varit på besök här uppe. Hade det sjukt trevligt förutom de gångerna när vi fick byta blöja på den lille. Att en sån liten människa kan få något att lukta så illa förstår jag inte. Annars var det sjukt roligt o ha de här uppe även om mina öl tog slut och en whiskeyflaska? Men det bjuder man på när man får sånt fint besök.image108 Till sist har jag gjort min debut i Adecco ligan från start. Vi spelade mot Raufoss borta och förlorade med 3-2 efter vi ledat med 2-0. Jag spelade längst fram och gjorden en helt okej match men missa en del klara chanser. I motståndarlaget spelade före detta blåvitt profilen Dennis ?Cliff Barnes? Jonsson. image106Målchanser och dylikt kan ni se på denna länkenhttp://webtv.tv2.no/webtv/?treeId=250&progId=186443

Till absolut sist så har jag varit i Bergen och kollat in den staden. Den är helt fantastisk med massa affärer och fina pubar och cafe ställen.. Jag var även på ett djurakvarium där jag hade en spindel på min arm utan och svimma.. 
image105 Det var allt för denna gången och ska framöver försöka få en intervju med en profil? PS: Kommentera gärna   

RSS 2.0