Hjälte och ur form..

Hej igen!

Nu har vi spelat 3 matcher i serien. Derbyt mot Qviding slutade rättvist 2-2 även om vi kanske hade mer farliga chanser men Qviding hade mer spel och bollinnehav.  Min gamle lagkamrat gjorde Hannes Stiller gjorde 1 mål för Qviding som vanligt. I helgen spelade vi mot Enköping och vi får en mardrömsstart efter ett baklängesmål redan i 2a spelminuten.  Men vi vänder på matchen genom 2 mål av Henriksson och ett mål av Vinni. Vi gör ingen stormatch igen men starkt och ändå vinna med 3-1. Min egen insats glömmer vi för den är inte ens värd att nämnas. Sprang och sprang och slog felpass kan man kortfattat summera min match.. Men det kommer fler matcher så är bara att kämpa på...

image138
Annars så har golfsäsongen dragit igång ordentligt. Jag har hunnit med några rundor med väldigt varierande resultat. Mitt handicap är just nu 34,5 men får la se om man kan klättra lite neråt framöver..

image139

Sen har man även räddat en dams bil nu i veckan. Stod vid Nordea i Påvelund och skulle ta ut pengar. Stod som 3e man i kön när en dam kommer upp bakom mig. Helt plötsligt ser jag hur hennes bil börjar rulla mot en helt ny Volvo s60. Hon försöker stoppa den men hon e 60 år o utan muskler så då tar jag mitt ansvar o rusar ut från kön o lyckas få stopp på bilen innan den hade rammat Volvon.  Efter det får jag en fin applåd av övriga i kön som helt nonchalant kollade på medans jag offrade mitt liv för damens Seat Cordoba.


Sen har man även dominerat som barnvakt. Lärde lillkillen och dansa(eller han lärde mig hur man dansar).

image140

Har sett på korpmatch där allfrakt dominera stort och vann med 4-1. Simon var stabil där bak och Sebbe gjorde en balja.

image141

Framöver är det Svenska Cupen och lite andra roliga händelser som jag ska försöka berätta om. . Men har ett minne lika litet som Simons vader är stora...

På återseende..

'Lie and tell me you're happy'


Ett inlägg utan bilder e inget bra inlägg....

Så nu har säsongen dragit igång. Första matchen var mot Ängelholm och matchen slutade med 3-1 vinst efter 2 mål av Jonas Henriksson och 1 mål av vår ena brasse Vinni.  Vi gjorde ingen bra match men brukar bli så i en premiär med mycket nerver.  Ängelholm gjorde en riktigt bra match och spelade en väldigt bra fotboll. De har väldigt duktiga forwards som kommer skapa stora problem för motståndarlagen.  Jag själv är inte nöjd med min insats så kan enkelt säga att det kan bara bli bättre nästa match som är mot Qviding.


Sen så funderar jag på att stämma Pontus Kåmark och hans kommentator kollega för förtal. Mitt under matchen sa dem att Ängelholm hade respekt för Peter Nyström som enligt Ängelholm är cirka 5 meter lång.  Har aldrig blivit så sårad och förkrossad.  Hahaha..Är faktiskt bara 195 cm om ni undrar...


Annars så väntar lägenhetsvisning nästa vecka. En stor vuxenpoäng att gå på min första lägenhetsvisning.  Lägenheten är riktigt fin och bra läge med egen parkeringsplats vilket är väldigt viktigt.  Bara hoppas den inte går upp så mycket i pris. Den får gärna gå ner i pris....


På onsdag ska jag även ta mig upp till Sogndal för att hämta lite kvarglömda saker och skriva på massa papper så allt blir klart med alla saker. Ska även säga hej då till min "dam" Anna som har varit som en extra mamma för mig när jag bott i Norge. Hon är världens ballaste 79 åring.


Jag och 2 vänner var ute och åt middag på Linné för någon vecka sedan.  Vill inte avslöja deras namn men vi kan kalla dem för Simon Eskengren och Sebastian Salomonsson.  Vi satt och åt väldigt gott när de 2 nötterna diskutera en väldigt rolig sak som jag ska berätta om..

Sebbe och Simon är riktiga fan av öl vilket jag själv inte kan säga att jag är. Även om jag numera kan dricka 3 öl i rad vilket jag tycker är väldigt manligt. De sitter och diskuterar hur gött öl är när Sebbe säger att de får ta och åka till oktober festivalen i Tyskland nu till hösten.  Simon nappar direkt på iden och säger därefter " Vilken månad är festivalen"?  Folk som satt i borden bredvid (som hört våran diskussion) skratta gott åt Simons smarta tanke..


Nästa mål i min vuxenutbildning är att lära mig knyta min egen slips.


Sen har jag även varit i Kalmar och köpt mig en Toyota Yaris.


Har även varit på årets första golfrunda där det bjöds på Par på vissa hål och boll i vatten med mera..


Så nu är säsongen i full gång och ska även försöka få in lite intervjuer och annat inom en snar framtid..


På återseende!

RSS 2.0