Kissa offentligt och fönstertvätt...

Jag och syster är på väg till Backaplan för lite shopping. Jag kör och närmar mig mot parkeringen vid Backaplan.  Bredvid vägen så är en liten gräsmatta där de sitter lite "fyllegubbar och fylletanter". Jag kör bredvid där de sitter och i detta ögonblick händer något som kommer sätta spår i resten av mitt liv. En av tanterna drar helt plötsligt ner brallorna och sätter sig och kissar precis när min bil åker förbi där. Kan lova alla att det inte var någon vidare syn och håller därför på att köra av vägen i chock. Efter den synen kunde jag inte äta på hela dagen och drömmer fortfarande mardrömmar.  Det är ingen vidare syn att se en överförfriskad tant sätta sig o kissa 2 meter från dig....


Sen har min bror äntligen fått tag i lägenhet så runt september kommer han hålla till runt Linné området. Så om det är någon torrkokning eller något som brinner så kommer det vara garanterat hemma hos honom.


Har även lärt mig ett nytt ordspråk. Det är ingen ko på isen.. Väldigt användbart ska jag berätta.


Har även stött på VM 94 legendaren Kennet Andersson. Jag och Spadde tänkte göra en stor intervju och undra varför han gjorde den målgesten under VM 94. Blev bara en idolbild med mig o Kennet.


Har för första gången i mitt liv tvättat mina fönster.  Kändes som jag inte gjort nåt annat i mitt liv. Blev riktigt snyggt som ni ser på bilden.


Det var lite smått o gott..

/Peter


RSS 2.0