Litet Kort inslag...

Nu har det hant lite grejer sa det brukar betyda att bloggen blir uppdaterad. Har uppe i Sogndal e det traning, traning och traning som galler. For nan vecka sedan var jag pa min forsta bio i Norge. Sag den nya Bean Filmen och ger den 3 norska flaggor av 5 mojliga. Forra veckan spelade vi var sista match infor serie premiaren mot Moldo. Vi spelade Mot Lov Ham som spelar i samma serie som oss. Vi vann med 3-0 och jag fick aran att faststalla slutresultatet med en flott heading som de sager har i Norge. Direkt efter matchen packade jag min vaska och satte mig pa bussen med riktning mot Goteborg. Kom fram till GBG pa mandag klockan 11. Mamma hamta mig och vi akte till min syster for att fika och leka me lille Casper. Efter det sa var man och overraskade en person som trodde jag var i Bergen. Trodde det inte var mojligt men personen hade sin haka runt knana nar jag steg in. Efter det sa blev det ett kart aterbesok hos min gamla klubb. Mycket trevligt o traffa alla gamla lagkamrater. Stannade dar i nan timma innan man intog Linne Terassen dar Spadde och Carla vantade. Var ett stort och kansloladdat ogonblick for alla 3 skulle jag vilja saga. Fanns sa mycket vi ville saga men vi bara sag pa varann och nickade. Blev en grillad kottbit me potatis och en go cola medans Spadde och Carla lat x antal Birra slinka ner i deras strupar. Precis innan jag gick sa kom Sorre forbi vilket gjorde stamningen alltmer magisk. Kort efter Sorres ankomst sa gick min bil igen i riktning mot mitt Thai stalle dar jag bodde forut,. Inhandla en kyckling me risnudlar och sen gick min bil mot Sebbes Casa. Dar blev det lite xbox och mat innan man till slut akte hem till min syster igen och traffade pappa och lillebrorsan. Efter det slocknade man helt utmattad. Tisdagen var det shopping pa stan me Maria och Casper. Ett tips for alla killar ar att ga runt med barnvagn pa stan. Det gillar tjejer enligt rykten som jag varken kan bekrafta eller dementera. Hittade ett par jeans och lite Bjorn Borg Boxers innan man till slut tog bussen tillbaka till Sogndal. Nu drojer det till Juli innan mitt tryne dyker upp pa Avenyns gator:). Nu i pask har vi tranat som vanligt men har i Sogndal har det varit helt dott. Inte nagra manniskor mer an vi som spelar fotboll. Nu i pasken sa var jag i kopcentret och skulle kolla i affarer lite. Da hittade jag denna sak som jag undrar om man kan kopa och vad den i sa fall ar till for.? 27323-85

Veckans Norska ord ar Lårhöna som betyder lårkaka. Nu under pasken har jag aven imponerat stort genom att laga paskmat och gjort Muffins vilket ni kan se pa bilderna.27323-84 Nu i helgen drabbades aven underbara Sogndal av kraftigt snofall sa nu har jag cirka 14,3 cm sno utanfor mitt fonster. Vill aven rekommendera en underbar dricka som finns har i Norge. Den heter Aventyrs Brus och kan liknas vid svenskans Hallonsoda. Idag spelade vi var forsta serie kamp mot storfavoriterna till seriesegern Molde. Jag sjalv starta pa banken. Forsta halvlek var vi riktigt bra och tog ledningen efter cirka 10 minuter pa en frispark som Even Hovland nickade snyggt in. Efter malet fortsatte vi att skapa chanser men vi missade nagra jatte chanser. Molde hade hyfsat med boll men hade valdigt svart att skapa chanser. Andra halvlek var det klar dominans av Molde. De skapade stora chanser och kontrolla spelet totalt. Kvitteringen kom pa straff genom banans beste spelare Magne Hoseth. 3 minuter efter tog vi ledningen igen efter ett sjalvmal av deras mittback. Molde fortsatte att skapa chanser och nagra minuter efter kom kvittering igen efter ett inlagg som en kille slog in pa bortre stolpen. Det hann bara ga nagra minuter till innan Molde gjorde 3-2 pa ett liknande inspel som en kille slog in vid bortre stolpen. Jag sjalv kom in nar det var 10 minuter kvar men hade inte mer an en halv chans. Men var roligt och far gora sin debut i Adecco ligan. Imon e det B lags match sa da ska det spelas 90 min e det tankt. Pa aterseende nar det hander mer roliga saker.