Sämst när det gäller....

Känns som jag tappat all känsla för bloggande. Varför och hur jag ska få känslan tillbaka är det ingen som vet. Så det här blir ett blogg inlägg som kan gå till historien som det tråkigaste inlägget genom tiderna. För efter helgens bravader så är jag nog sämst när det gäller. Här nedanför får ni reda på varför...

Börjar med att jag och världens mest underbara Finne( Jesper Johansson) möter Sveriges svar på Helan o Halvan, Adde Wessman och den numera högt respekterade Carla.(Försökt ta reda på vad han i verkligen heter men han hänvisar att han döptes till Carla och att han inte har något efternamn) möts i Fifa World Cup 2006. Man märker direkt att Lag Carla/Adde tar tag i takt pinnen. Jag som svensk har klara problem me min finska väns libero spel a la Sami Hyypiäa.
Lag Spadde leder efter en stund med 3-1 i matcher och jag börjar tro på att jag kommer hoppa från Älvsborgsbron på natten. Ska villigt erkänna att om det är nån jag har svårt o förlora mot så är det Spadde. Han är väldigt odräglig när han vinner, på gränsen till att man vill slå ner han varje gång. Till slut får jag och Jesper igång vårt djupledsspel och det dröjer inte länge förrän det står 4-4 i matcher. Vi hittade ett bra lag i Kroatien som spelade vårt underbara press/zon spel. Vid 5-4 i matcher till oss så möts Spanien och Kroatien(Är inte säker på det var dessa lagen). Det blir straffar och i 5e straff omgången har jag chansen att avgöra. Jag visar då prov på att jag inte pallar de avgörande lägena(Som jag skrev i början påinlägget). 

Målvakten läser mig totalt och efter det så vinner de efter Jesper missat nästföljande straff. Just då kändes det väldig tungt och de vinner till slut matchserien med 6-5. Rolig incident var att mina fönster rutor gick sönder när Carla spelade fel i 90e match minuten. Carla är målvakten och ska spela ut den till vänsterbacken. Michael Owen(jag) läser passningen och tar bollen och skjuter bollen i öppet mål. Adde skriker då Carla!!!!! så 3 fönster rutor krossades och hyresvärden kom och gav mig en varning. Efter det tror man kvällen e slut men då kommer NHL 2006 igång. Där vinner jag och Jeppe med 5-0 i matcher. Tror aldrig jag sett Adde så svettig och förbannad när han vandrade hem i nattens mörker. Tidpunkten cirka 01.37     Men livet går som sagt vidare.

Dagen efter så var man helt förstörd. Man kände att man hade tagit ut alla sina krafter i Xbox spelandet dagen innan. Jag tar mig dock till träningen där jag är alibi spelare och lämnar träningen fort därefter för att kolla Jonsered - GAIS.  En usel match, roligast på matchen var att se mr Magics (Patrik Magier) vaxade ben.

På kvällen så lekte jag Hälso Guru. La mig i  Badet och försökte få bort alla mina skador som min kropp har drabbats av genom åren. Efter badet blev det film och tänkte nu ge er lite film tips av de filmer jag sett de senaste veckorna..

+ V for Vendetta är en fantastisk film som jag hade små förhoppningar till innan jag såg den. Visade sig att den var riktigt spännande och den hade den viktigaste ingredienser i filmer, nämligen en fantastisk tjej vid namn Natalie Portman. Ger den 4 potatis sallader av 5 möjliga.

+ Hotel Rwanda hade jag fått mycket positiv respons från dem som dett den. Visade sig att den höll klass och mycket mer därtill. Handlar om inbördes krig i Rwanda och ska villigt erkänna att jag grät i slutet av filmen. Den får 4,5 Bag in Box av 5 möjliga. Ska tilläggas att det inte var några snygga tjejer med i filmen. Ändå får den så högt betyg, Då måste den vara bra.

+Matchpoint är fantastisk film som har det viktigaste av allt i en film: Scarlett Johansson. Filmen är mycket bra och Scarlett är underbar så den får 3,9 Bag in Box av 4,9 möjliga. Handlar om va för val man kan göra i livet. Om leva livet eller leva tryggt o ekonomiskt underbart.27323-17Scarlett Johansson

Till sist så spelade vi match mot FC Trollhättan. Matchen slutade 1-1 efter att jag gjorde assist till vårt mål. Slog ett inlägg a la Beckham som träffade Hannes Tobiassons huvud. Ska även berätta att jag missade ett friläge i 90e minuten, även där märker ni att jag är sämst när det  gäller...
27323-19

Så till sist får jag gratulera min bror som tar studenten imon tisdag den 30e Maj
27323-18

Floskeltoppen

  • Känner att en floskeltopp nu skulle vara på sin plats...
  • ”Mattias Öhlund på väg tillbaka efter en lyckad ögonskada.”
    Jesper Hussfelt på Canal+.
  •  ”Och, så kommer... satsen...”
    Lasse Kinch, när Fiorentinas spelare laddar för frispark mot AIK, avd Fy, då.
  • ”Jag kan ingen italienska alls, jag vet inte ens vad spagetti heter på italienska.”
    Johnny Ekström
  • ”Men vi har gjort vad vi kunnat och spelarna har gjort ett bra jobb.”
    Roland Andersson, Malmö FF, efter att laget åkt ur allsvenskan.
  • ”När man spelar på elitnivå så handlar det om att vinna, oavgjort eller förlust...”
    Anders Grönhagen, Gif Sundsvall
  • 'Träningslägret i Spanien var i Portugal någonstans'
    Zetterlund briljerar med sina geografikunskaper
  • 'Lugn grabbar, ni är inte ett dugg bättre än vad de är'
    Zetterlund är en mycket skicklig psykolog...
  • 'Han är stor, stark, bra på huvudet... och sätter på bra!'
    Benno Magnusson beskriver Jonas Wirmolas (MFF) goda egenskaper(?)
  • 'Lugn grabbar, lönen kommer radioaktivt'
    R.Zetterlund igen. Han är bra på såna här floskler;)
  • 'Vi går ut och värmer upp i rektangulära cirklar'
    Abris måste vara en fena på geometri!
  • 'Det var en match med två halvlekar.'
    Zetterlund förklarar fotbollens mysterier
  • 'Vi är inte slagna förrän vi går in på planen!'
    Hertzögas tränare Dave Mosson tänker positivt inför matchen mot Hammarby?
  • 'Ni tre spelare bildar en kvadrat på mittplan.'
    Zetterlund är en fena på geometri
  • 'Jan Möller är bra efter marken så har du läge, skjut över ribban.'
    Zetterlund igen;)
  • 'Jag tycker att 'Masse' och jag komplicerar varandra bra.'
    Henke Larsson om att spela med Mats 'Gnällis' Magnusson under sin tid i HIF

    Rolf Zetterlund. Före detta tränare i Hammarby bland annat
    27323-16
2006-05-17 @ 08:35:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lika som BÄR

27323-15(Jesper Johansson i Västra Frölunda)
                                                                                                                             (Eric Bana spelar Hulken)
2006-05-16 @ 14:08:35 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lite smått och gott från Världen.....


  • Har varit och kollat Handbollsfinalerna i Scandinavium. Grym stämning och jag och Jeppe levde verkligen in oss i matcherna. Heja Heja Bajen. Vi satt för övrigt i Hammarbys klack....
  • Har köpt en Audi A3 som det snart kommer upp bild på..
  • Varit och sett usel allsvensk fotboll i veckan. ÖIS - Blåvitt och Häcken- AIK var riktigt sömnpiller.
  • Vi slog Hässleholm borta med 1-0. Roligast på resan var mina filmer enligt alla medresenärer.
  • Träffat en mycket trevlig Thailands vän som kom ner på besök till underbara Göteborg.
  • Sett Walk The Line som var en mycket bra film. Ger den 8 mina kjolar av 10 möjliga.
  • Enligt källor har det gått hett till i Botaniska Trädgården nu i onsdags.Inga namn nämnda...
  • Ska även beställa VM tröja med namn och nummer på ryggen. Vad säger ni om bloggadressen på tröjan också?
  • Spelar mot Carlstad United på lördag i Karlstad.
  • Även varit och kollat Hovås Billdals nederlag mot Sandarna med 3-2. Var huliganer på matchen som kasta en öl på mig...
  • Sen vill jag be alla gå in på http://spadde.blogg.se och kolla hans look a like. Skriv att jag inte är lik Jonas Höglund.
  • Till sist så undrar jag varför dyslektiker får ett sånt svårt ord? Hur ska de kunna läsa på ett papper " Du har dyslexi"  Inget vidare snällt av det svenska språket.
  • Det absolut sista är en fantastisk bild på Billdals underbara spelare CARLA
  • Tjejer Njut av den här.
Michael Carlström

2006-05-12 @ 13:42:45 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kebab och Drago

Så har ännu en helg försvunnit fort som tusan. Denna helgen var en stor helg, nämligen Valborgshelgen. Ska jag vara ärlig så har jag inte den blekaste aning varför man firar valborg, kan vara nåt med Jesus men är inte säker......

Nu till helgens underbara bravader...

Fredagen var man ledig med så den ägnades åt träning och sen blev det Wallander innan man åkte hemåt och somnade på stört. Fick även klippt mig och köpt nya skor så det ska komma lite bilder på dem om allt går som det ska.


Lördagen var det match mot Myresjö IF. Vi hade hela matchen men oförmågan att göra mål spökar för oss rejält. Vill inte nämna några namn men var  en viss person som lätt skulle kunna blivit 3 måls skytt i första halvlek med normal utdelning. Vi fortsätter dock spela småtrevligt men vi måste vara lite tuffare i motståndar straff området. En rolig incident som inträffade efter slut signalen var Eddie Lopez underbara kommentar "Fan de mötte vi var helt katastrof, Vi hade 99-2 i bollinehav." Vi lämnade planen rejält besvikna men bara att kämpa vidare.

Efter det tar jag och Jeppe bilen hem till mig där vi äter Thaimat och inväntar övriga kamrater som ska slå oss följe ut i Göteborgs nöjesliv. Vi  blir totalt 7 personer varav 2 före detta värdelösa fotbolls spelare ingår. Av sekretes skäl väljer jag att ej publicera deras namn(Sebbe,Simon).  Förfesten drar igång lugnt och filmen Dum o Dummare kommer igång. Många spridda skratt möts filmen av. Allt eftersom folk blir mer o mer på pickalurven så höjs ljudvolymen och musik dvd sätts på. Det blandas artister som U2 och Gyllene Tider. En av festdeltagarna, vi kan kalla han Ivan (Drago), drar sen sina GAIS sånger så högt han bara orkar.  Han sjunger därefter sina egna sånger som Gais klacken sjöng om han när han spelade i GAIS för 2 år sen. Man märker att killen vill tillbaka till sitt älskade GAIS. Jeppe är vid detta laget rejält på gång och försöker också sjunga men Ivan puttar då ner Jeppe gång efter gång. Precis innan vi ska åka från mig så ska Sebbe spraya(hur stavas det) sitt hår så han får den perfekta frisyren. Då tar Simon sitt ansvar och byter ut flaskan mot Lukta gott på Toa flaskan. Sebbe sprayar sitt hår som tusan innan han märker att han börjar stinka sjukt gott i håret. Då märker han att flaskan är bytt och Sebbe blir rasande och går bärsärka gång inne i min lägenhet. Till slut tar vi oss ut från lägenheten och ska gå mot spårvagnen(Fanns inga taxi bilar denna kväll). I trapp uppgången möter vi Ivan ännu en gång som sitter i en barnvagn och vill bli körd till spårvagnen vilket vi vägrar göra. På spårvagnen drar sen Ivan igång kampsånger för att få igång hela vagnen men folk sitter tysta och frågar vad det är för fel på han. Men han är underbar som bjuder på sig själv. Vi hoppar av vid Brunnsparken och ska ta oss upp emot Bryggeriet. Då händer det som inte får hända. Hannes Tobiasson hoppar rätt in i en taxi och klagar på att han inte har något att tillföra Avenyn en kväll som denna. Han må ha rätt men dåligt att svika sina lagkamrater på ett sånt här sätt. Vi andrar kommer sen in på Bryggeriet där Erik och Sebbe försvinner själv i cirka 30 minuter. De hänvisar till ute serveringen men vi som var där har helt andra teorier. Efter det går jag och 2 till upp till NIVÅ. Där smugglar vi in en whisky flaska så det beställs in några cola o sen blandas det. Stort av oss att få in en hel whisky flaska med oss in. Till slut får jag och en till nog och lämnar stället. Vi handlar varsin kebab tallrik och sen åker vi hemåt var och en för sig.  Vad som hände sen vet ingen men enligt säkra källor så däckar en av oss med huvudet rätt in i sin kebab tallrik.

Söndagen(Valborgsmässoafton) vaknade man vid 10,30 tiden pigg som tusan. Ringer då övriga lagmedlemmar men alla mår så dåligt efter gårdagen så de vägrar att prata med mig. Jag tar det lugnt resten av dagen innan tar mig till Spadde för hans underbara förfest. Möts av några Hovås Billdal gubbar och man blir snabbt väl omhändertagen. Vi kollar lite hockey och lite goa kort från den senaste tiden innan jag och Carla lämnar stället för att inhandla chips. Enligt en oskriven regel ska den som har förfesten även ha lite till tugg men av det såg man inget av denna afton. Jag och Carla får då en stund för oss själva(På väg till kiosken) och det är vi inte sena att utnyttja. Vi snackar massor och till slut blir det en relation som kommer bli riktigt stor inom en snar framtid. Kvällen fortgår och man får lära känna hela Hovås Billdal. Kan bekräfta att det är ett utav Sveriges skönaste lag med gubbar som Sörre, Hebbe , Bersan och han som kan blåsa ut sin mage sjukt stor. Efter en stund drar alla till stan och jag drar mig hemåt för att ladda inför träningen morgonen efter kl 10.00. Jag och Adde



Måndagen inleds med träning där vårt lag krossar övriga lag och jag gör en grym träning. Det var kanske så att Jeppe gjorde mig bra. Han är i stor form den mannen. Efter det så åker jag och Jesper och storhandlar. Folk i affären misstänker att  vi är ihop eftersom vi går ihop med bara en kundvagn. Efter det så åker jag hem där Måns möter upp mig. Vi åker och hämtar min bil som varit på lagning och sen åker vi och kollar Jitex - Linköping. Ingen höjdar match men blev grymt imponerad av en spelare, Caroline Seger(Linköping). Hon var faktiskt riktigt riktigt bra. Caroline Seger

Efter det ringde en från Stockholm och ville köpa bilen så kl 20.30 så fick jag bilen såld nere på Central Stationen. Så nu har jag ingen bil och tvingas därmed åka kommunalt till jobbet. Igår åkte jag kommunalt från träningen. Kommer hem men upptäcker då att jag glömt alla mina nycklar på träningen. Så bara att ringa mamma och be henne komma och hämta mig och köra mig tillbaka. Verkar inte vara min grej att åka kommunalt. Så idag försvov jag mig och fick stressa till jobbet. Var en 40 årig tant/dam/kvinna som stod och kollade på mig under 5 min. När det till slut blev ledigt så satte hon sig brevid mig. Bara att det fanns typ miljoner lediga stolar runt mig. Är numera emot Spårvagnar på grund av mycket konstigt folk på vagnarna..
Idag är de träning och sen ska jag och kolla på en Peugeot 206 GTI ute i Stenungsund.

Till sist så har jag lite smått och gott

+ Prego Ultras är en ny klack som kommer bli lika stor och farlig som Firman Boys.

+ Borde införa alkolås på mobiler.

+ Veckans smashit är Radiohead - Fog

+Veckans film blir 50 Cent - Get rich or die tryín

+ Carla ska enligt rykten vara med i Sveriges Man 2006 som arrangeras av Hänt Extra
Jag och underbara Carla

+ Adde ska ha ett stort tack för en underbart trevlig förfest. Kolla bilden på mig och Adde en bit upp så ser ni Addes målgest
2006-05-03 @ 10:04:33 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


RSS 2.0