The End...

Är nu klart jag kommer sluta att blogga här och istället skriva på nyheterna24.se.

Så kika där istället..

Samma blogg - Nytt ställe!

/Peter

Jetlag till Salu

Så nu har man varit hemma några dagar vilket har varit skönt som tusan. Borta bra men hemma bäst är så sant som det är sagt. Det största problemet sen jag kom hem är att jag har problem med dygnsrytmen här hemma, är fortfarande i USA i min kropp så är helt död på förmiddagarna. Vi spela match igår, 0-0 mot Malmö FF är väl ett helt okej resultat. Malmö hade väldigt mycket boll men hade svårt att skapa många jättechanser medans vi kontrade bra vid några tillfällen. Jag själv var en katastrof, ibland känns det som huvudet inte är med riktigt så allt man gör går i mer slow motion än vanligt :). Bäst igår var helt klart vårt mittbackspar Tom och Östberg.
Resan hem från Miami gick fint, man såg Xabi Alonso på flygplatsen i Paris. Jag som är "kändisjagare" ville ta ett kort med han men vågade inte fråga.

I veckan blir de snabbhetstester(Där är jag en katastrof), domarinfo, träning och match mot min gamla klubb Frölunda.

Ska även ringa till Norge efter man fått en skaplig restskatt från de vilket jag bestrider.. :)


Det var allt för denna gången och kommentera gärna!


/Peter


Slut på lägret..

Så nu är det sista dagen på lägret. Efter senaste match så har vi haft en dag ledigt. Den dagen ägnades åt shopping och annat smått och gott. Idag har vi tränat 2 pass och jag med några i laget avslutade kvällen på NBA. Vi såg Miami Heat mot Cleveland. Lebron James lirar i Cleveland och en mer grym basketspelare får man leta efter. Han var grym som tusan. Vi har en provspelare nu de sista dagarna. Han kallas för alex och är från Haiti. Rätt snabb ytter med ett utseende som han var tvilling med Kevin Amuneke. Han lyckades med att kapa Nisse efte 15 min på träningen. Nisse är nu skadad i 2 dagar enligt min och Frippes diagnos.







Annars har det inte hänt så mycket mer än att vi från rum 344 tackar för ni läst de vi hade och säga. Inte alltid det roligaste men oftast det mest intressanta... :)


Ha de gött så ses vi i Göteborg

/Peter

Glöm inte kommentera!

RSS 2.0