Stjärnan i Beachvolley

Stjärnan i Beachvolley


Ursäkta Röran och Addes ilska....

Ja så va det måndag igen. Lagom roligt men veckorna bara rusar iväg så snart e det fredag igen. Förra veckan var det träning och jobb som vanligt. I helgen har jag hunnit med mycket. I fredags så var det film kväll hos mig. Lyckades se 3 filmer(Världsrekord) på fredagen. Såg Lords of Dogtown och Wallander - Steget efter. Båda bra filmer faktiskt. Men Lords of Dogtown är en klar favorit. Sen på natten blev det typ o halvsova till Sandor slash Ida som är en helt okej film den med.

På lördagen var jag grymt igång. Började med 2 timmars beach volley. Lag Peter/Adde mötte  det underskattade laget Måns/Markus. Vi började väldigt oinspirerat som bara jag och Adde kan göra. Det bör tilläggas att jag spela i Joe Cole tröja och Adde i en Totti tröja. Sakta men säkert arbetade vi oss in i matchen och vann första matchen med 3-1 i set. Vill inte skälla på min medspelare men kan ju säga att hans spelstil inte riktigt passar den svenska beach volley kulturen. Han spelade med för små marginaler. Ibland lyckades han o ibland inte. Kan dock bero på att han åt frukost i bilen på väg till matchen. Kan även erkänna att jag inte hade mina bästa dagar men visade ändå stor klass när det behövdes.  Sen spelade vi en match till där vi vann lekande lätt med 3-0 i matcher. Efter det blev det hemfärd o nya äventyr......

Efter beachen drog vi sen till stan och kolla kläder. Adde handla en cool skjorta och jag en T shirt som kan vara för liten. Kanske ska börja prova kläderna innan jag köper dem?.....

Sen så tog vi bilen till Partille och kollade min bror spela SM i handboll. Brorsan spela som jag gjorde en gång i tiden, det vill säga magiskt. Hans första halvlek var grym. Kanske var för att jag och Adde var där och bevakade tillställningen. Tyvärr tappade både min bror och hans laget en solklar seger till oavgjort. Ledde med 10 mål men tappa det totalt i andra halvlek. Dåligt tränade kanske?

Sen så tog vi det kontroversiella beslutet att ta en löpning till stan o äta o dricka lite. Så vi hamna på Bryggeriet där vi stanna hela kvällen. Gjorde en rolig grej som jag ska berätta nu för alla som varit på Bryggeriet. Vi satt på övervåningen en stund när vi kommer på den briljanta ide´n att jag ska styra adam från övervåningen. Så han går ner på dansgolvet med telefonen påsplagen. Jag ringer han och säger till hur han ska röra sig och vart han ska dansa. Såg grymt roligt ut. Tyvärr hördes det dåligt pga av den höga ljudvolym som var. Var sjukt roligt! Sen så drog ja promenaden hem och somna på stört. En rolig grej från kvällen var att vi skulle in på hard rock. Vakten tittar på mig o säger hej o välkommen. Sen ser han Adam o frågar hur gamla vi är. Slutar med att vi inte kommer in och Adde säger till vakten att han är äldre än mig. 

På söndagen blev det Städning,Handlat mat och Lagat mat. På kvällen blev det Barcelona på tv innan man somna vid 22 tiden. Så det var en grymt rolig helg faktiskt. Får tacka Adde för sällskapet!

Till sist                

+ Veckans låt blir Elton John med Tiny Dancer

+ Lägger upp en bild från beachvolleyn snart.


Dagens fråga lyder: Vem av mina kompisar har försökt få omkull en tjej genom att snacka SAAB en hel kväll?







En Hugo har kommit till jorden....

  • Så har min kusin fått en liten son vid namn Hugo. Grattis!
  • Veckans filmval blir Lords of Dogtown.
  • Veckans låt blir  U2 - With or without you





Så nu kommer veckans fråga: Vem i min kompis krets(inklusive mig själv)  har lyckats hamna på Järntorget när han skulle gå från Brunnsparken till Harrys på Avenyn?


Snöstorm och SAT

Ja så e det underbara fredag igen! Denna veckan har gått sjukt fort. Kanske för att jag haft sjukt stressigt med jobb och träning. Har varit många borta/sjuka/lediga på jobbet så man har ju suttit och svarat i satans telefon hela dagarna. Ibland hatar jag verkligen telefonen;). Träningen under veckan har stegrats lite. Kört lite tuffare vilket bara är skönt om du frågar mig. Det är nu man ska springa som tusan. Så vi kör 2 Styrkepass och 3 Fotboll/löpnings pass. Slog nytt rekord i Bänkpress i onsdags. Tog 90 kg utan problem! Ska numera bli kroppsbyggare!  Så nu i helgen är det Kalas tema. Ska på Kalas till min ena syster ikväll och imorn ska jag till min andra syster och äta massa tårta. Annars e det simning imorn förmiddag. Ska även sätta upp mitt vinställ i helgen hade jag tänkt.

Nu undrar ni säkert vad jag gör annars i mitt liv och svaret är: INTE MYCKET!  Har planer på att göra SAT Test( Typ ett prov man måste göra om man ska studera i USA). Så nu sitter man lite på kvällarna och tränar inför detta prov. Har lite problem me de engelska orden i Matematiken. Vet inte vad vissa ord betyder och då är det bra att ha en Ordbok. Tyvärr läste jag inte Matte B i skolan vilket jag just nu ångrar. Men har lite problem med matte. Bara och erkänna. Vet nämligen inte vad som kommer hända efter säsongen. Det här är sista året på kontraktet och vad som händer efter säsongen är oklart. Skulle gärna vilja skaffa mig en utbildning och att läsa i USA lockar faktiskt. Vill inte harva runt i Sverige till man är 30 år och inte skaffat sig en bra utbildning. Finns ett liv efter fotbollen även om det känns svårt att tro.


Till sist lite smått och gott

  • Att Måns ska komma och lämna tillbaka mina filmer. Även mina VANTAR!!
  • Att Per Carlén höll på att somna under Idrottsgalan.
  • Att årets Ledord i Frölunda är Kontinutet.
  • Anser att det är ett skämt att Fotbollslandslaget blev Årets lag 2005.
  • Att Bon Jovis senaste låt är riktigt bra.
Till sist så har jag en fråga: Jag undrar vem av mina kompisar som gjort följande:

Vem av mina kompisar som har lyckats köra mot trafiken?( i nyktert tillstånd ska sägas)


Gissningar mottages med glädje:)!





Träning och en person som spelar osportsligt!

  • Så nu har träningen satt igång igen. Känns riktigt skönt att vara igång med träningen. Så nu får man bara hoppas att kroppen håller sig frisk under hela för säsongen. Jag skulle verkligen behöva det. Så nu är mitt liv fotboll och jobb. Tränar måndag till fredag så kroppen är riktigt trött framåt veckoslutet.
  •  Så i fredags lyckades jag somna på golvet. Helt slut var jag. På lördagen vaknade jag kl 1 typ. Tog mig till Badet för lite simning. Simma 500 meter men va en annnan person som simma 1000 i Världsrekordfart. Efter det åkte jag och kolla på lillebrorsan som spela match. Hade han haft mitt skott och mitt spelsinne skulle han kunna bli bra;) På kvällen blev det film och Xbox med Adde. Tyvärr vann han rätt klart men får skylla på Träningsvärk och USEL MÅLVAKT!!. Sen såg vi  21 Grams. Helt grym film!  Ger den 4 käftsmällar av 5 möjliga.
  • söndagen blev det att handla presenter till mina systrar som fyller år nu i veckan. Handlade grymma presenter. Sen lyckades jag hitta grejer till mig med, bland annat ett vinställ. Så ni som har vin över. Kom hem till mig! Efter det åkte jag och veckohandla, och efter det begav jag mig till Mölndal för att se syrran spela handbolls match. Det var den sämsta matchen jag sett. Helt Uselt!!!! I veckan blir det träning och jobb bara. Kroppen är bra trött framåt helgen. Helgerna går typ bara åt att ta igen sig och kroppen.


    För övrigt anser/tycker/tror/önskar/vet/drömmer jag att
  • Raise your Voice är en grym film.
  • Jag är i en stor svacka i NHL 2006
  • Cameron Diaz är en grymt bra skådis.
  • Adde spelar NHL 2006 osportsligt. Hånar mig typ efter varje mål vilket jag aldrig skulle göra!
  • Simning är riktigt bra träning för kroppen.´
  • Till sist en rolig mening från Rolf Zetterlund(känd fotbollstränare)
  • "Ni 3 där borta kan väl bilda en kvadrat"


Psykfall och Träningsvärk...

Gött me halvdag idag! Sitter som vanligt på jobbet. Igår var man ute och sprang 1,5 mil minst. Sprang först i Slottskogen, sen Dag Hammarsskjöldsleden tills jag svängde av upp mot Ruddalen. 1 varv där innan jag tog samma väg tillbaka. Var  helt slut när jag kom hem. Så efter det blev det matlagning och film innan man till slut somna vid 22 tiden.

Vakna i morse och var så sjukt trött och helt slut i kroppen. Höll på o försova mig men till slut orkade jag ta mig upp och ta mig till jobbet. Borde fått Bragd guldet  för det. Annars händer inte mycket. Tränar typ varje dag på egen hand. Tror jag kommer gå in i väggen vilken dag som helst. Idag blir det jobb i nån timma till innan jag beger mig till SATS med Jeppe. Får se om man orkar träna idag. Blir nog bara överkropp och mage. Det är aldrig fel det heller.Sen blir det nog att äta lunch med Dongen. Han drar ju till USA i morgon. Kommer bli en stor saknad, men du vet att Pappa Peter vakar över dig eller Over There som jag brukar säga;).

Sen så ska jag efterlysa mina Vantar som är försvunna sen i söndags. Jag misstänker Måns men som vanligt så nekar han till brott. Ska ha förhör me han idag o sen genomsöka hans bil. Det var där Vantarna sågs sist.

Veckans filmval är The Girl Next Door!

Visste om att George Mourad var på gång till Bröndby för en månad sen.

Niklas Strömstedt - En ängel har landat  - Är Veckans Musik val!

Grunden Bois är Årets Lag 2006

That´s what friends are for;)



Jag och Wayne Gretzky

Jag och Wayne Gretzky


Nyårsafton och jag är en nybliven transa..

  • Ja nu är det 2006. Känns som man var tonåring typ för 3 veckor sedan. Med det vill jag säga att tiden går sjukt fort. Snart kommer 30 års krisen.!   Får la ta o berätta va som hände på nyårsafton.;)  KL 10.00 prick stod jag med skridskor och min Forsberg klubba på Ruddalens Bandy bana redo att krossa Måns och de andra i århundradets hockey batalj. Det enda felet var att de andra inte kom förrän kl 10.30. Så jag fick åka runt i min Ronnie Sundin tröja och se grym ut. Vilket visade sig var väldigt enkelt.  Sen när de till slut fick på sig skridskorna så lekte jag som tusan me dem. Tunnla allihopa och de spelar ändå hockey hela tiden. Säger väl en hel del hur bra jag är i hockey och hur dålig svensk hockey är just nu. Till slut så blev det match mellan Mig,Danne,Olle mot Sebbe,Kålle,Simon. Resultat blev 20-18 till dem men jag gjorde nog 15 av våra mål. De andra målen gjorde jag bara assist på. Ska ja vara ärlig så var allt Dannes fel. Sämre spelare får man leta efter. Såg ingen kvalite i den människan. Men rolig är han så det är kanske därför han får vara med i Bäcken HC.

    Efter hockeyn blev det hem o sleepa i en timme ungefär. Sen hem till Måns för Bastu -VM. Lyckades att sitta i bastun(110 grader) i exakt  32min.. Oj sekunder mena jag. Som vanligt balla Simon ur och sköt dusch kranen me iskallt vatten på mig o Danne. Som jag frös. När bastu badandet var över drog jag o Walle hem till mig för att laga Tacos åt allt folk. Vid 19.30 anlände idioterna och då hade jag gjort det fina att klä ut mig till kvinna. Hade allt man kan tänka sig förutom BH och Trosor. Finns bilder på det men vet ej om jag vågar lägga ut det. Kan bli modell tack vare de bilderna. Blev stor Succe me maten. Alla åt som de inte ätit mat på flera år. Vilket bara var bra!  Vi körde en Brainstorm Quis vilka som skulle diska. Oväntat  fick Danne diska..tyvärr fick man inget tillbaka om man hade spelat på han. Så säkert va det kortet.

    Så då började festen dra igång. Måns hade med sig sin Stöt grej som är farlig. Körde den lite och jag förlora bara en gång. STORT!  Sen blev det bara  fest o fest med en del överförfriskade personer typ Simon o nån mer;) Sen bestämmer sig Måns för att gå hem från mig till sig själv. kl 02.00 går han i en timme hem till sig..Imponerande! Sen slängde jag ut resten kl 03.00

    Igår blev det en massa städning,diskning, svabbning! ;)




  • Så nu lite grejer som vanligt!
  • Besök http://nystrom.blogg.se    Årets bloggsida.
  • Att European Gigolo är en underbar film
  • Att det är sjukt kallt ute just nu.
  • Simple Plan - Untitled är Årets Låt just nu.
  • Vill åka till London nu om jag hade råd.
  • SATS är ett grymt ställe och träna på. Dock dyrt.
  • Alkohol ställer till stora problem för vissa personer.. Du vet vem du är;)
  • Att jag borde satsat på hockey istället för fotboll. Är sjukt bra i hockey. Ska börja spela det på vintrarna.
PS: Kommer upp en bild på mig(Peter Forsberg):) när jag leker hockey.