Julaftonsplanerna....

Idag steg vi upp vid 08 tiden. Frukost buffé på de fina hotellet i närheten. Efter det tog vi oss till de andra svenskarnas strand som ligger 10 minuters färd bort. Där tog jag och Sandra på oss dykardräkten och begav oss ut för lite dykning. Det var helt grymt och vi hade så mycket fiskar runt oss hela tiden. Var nere på 20 meters djup och man känner sig mer och mer trygg ju mer man dyker. Såg någon havsorm och lite andra coola fiskar. Efter det tog vi promenad till en restaurang för dvärgar för lite lunch. Vi käkade fajitas som var jättegoda och till efterrätt blev det banana split som är Nyström favorit. Sen tog vi oss hemåt, jag slog en signal till Sälen för att önska alla god jul .
Efter det tog vi oss till ett lyxigt SPA. Det blev 1,5 timmes massage och hot stone. Stenarna var nära att bränna oss men det var skönt varenda minut av behandlingen. Hemåt efter det och ut på middagsjakt. Valet föll på en italiensk restaurang så menyn blev följande:
*Pasta Pesto
*Grekisk Sallad
*Pizza med parmaskinka och pesto
*Rödvin från Italien
*Till efterrätt blev det Tiramisu och Pannacotta

Efter middagen blev det att möta upp de andra svenskarna som vi umgåtts med här. De är verkligen underbart trevliga så kommer säkert träffas när vi kommer hemåt till Göteborg igen. I alla fall, ikväll blev det några drinkar och gött tjöt. Nu är vi tillbaka på hotellet och ska snart sova.
Vad snabbt en julalfton kan gå. Hoppas ni alla får grymma julklappar och tar hand om varandra!

Kram Peter o Anna

PS: Det är jag som har gjort sandmålningen på kortet om ni undrar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0